Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
INSIDER

Szerző Erdei Róbert Arnold

Létrehozva: 2024.07.29.
Módosítva: 2024.08.01.

Üzent az univerzum: ezeknek a csillagjegyeknek hoz pénzt és sikert az augusztus - Te is köztük vagy?

Mély lélegzetre és türelemre lesz szükségük augusztusban egyes csillagjegyek szülötteinek, de megéri kivárni! Az idei, 2024-es évben a számoké a főszerep. Ez a nyolcas éve és a nyolcadik hónapban padlógázzal érkezhet a jó az életünkbe. Mutatjuk, kik lesznek a legszerencsésebbek augusztusban!

Illy Roland Tamás mágus és társa, Horváth Diána asztrológus szerint szerencsés hónapnak nézünk elébe: sokan elindulhatnak a siker és az önismeret ösvényén. Az augusztus az év nyolcadik hónapja, ami a páros szerint új kapukat és lehetőségeket nyit meg majd sokak életében.

A nyolcas éve van, a nyolcadik hónap, az augusztus sok jót ígér /
A nyolcas éve van, a nyolcadik hónap, az augusztus sok jót ígér / Fotó: Nikolay132

Nehézségek, stressz? Ennek vége!

Ezúttal ismét a számok kapják a főszerepet az emberek életében! Idén a nyolcas éve van, hiszen ha összeadjuk az évszámban található számokat - 2024 -, akkor a nyolcast kapjuk. A nyolcas év 8. hónapjában pedig ránk mosolyoghat a szerencse! Tamás mágus szerint a számok átszövik az életünket és hatnak rá. A nyolcas számhoz a mágus szerint az anyagiak, a jövő, az erő, a célok és a nagyobb, mély átalakulások társulnak. A 8. hónapban ez a szám új kapukat nyithat: a mágus pénzt, sikert és szerencsét jósol.

Aki elindul az önismeret útján, annak a számára az augusztus gyümölcsöző lesz – de persze ennek is ára van. „Lehetnek lemorzsolódások a kapcsolatainkban: régi ismerősöket, üzletfeleket, főnököt veszíthetünk, de az augusztus újakat hoz helyettük. Senki ne csüggedjen!” - mondta a mágus, aki szerint augusztus 10-ig a Vénusz-Merkúr együttállás is a segítségünkre lesz a veszteségek feldolgozásában

Augusztus 5-től végre lecsendesednek a munkahelyi viszályok, a nehézségek, csökkenhet a stressz és a kilátástalanság, erre a fellélegzésre már nagyon sokaknak szüksége van

 – húzta alá Tamás.

„Sziporkázni fognak!”

A jövőlátó páros szerint, ahogy az Ikrekben lévő Mars a Jupiterrel összeér, a nyolcas erőt és lendületet hoz az égiektől hat égi jegy számára.

Az Oroszlán és a Szűz szülöttei kapják a legtöbb figyelmet a 8. hónapban. „Nekik itt az idő a cselekvésre! Használják ki a lehetőségeket, amiket kapnak, mert így elindulhatnak az önismeret útján is. Figyelniük kell magukra, mert olyan életbeli mintákat követhetnek, amik rontják a sikereiket. Ezeket a mintákat ismerjék fel magukban és próbálják megoldani – akkor sikerekben gazdag lesz számukra az augusztus” – vélekedett Tamás. Az Ikreket viszont óva intette. 

Ne kapkodjanak! A kapott erőt lendületként hasznosítsák, mert az erőszakos kommunikációval lerombolnak maguk körül mindent. Türelemre inteném őket, vannak dolgok, aminek újra neki kell futni, na de ne szó szerint!

– figyelmeztetett.

A Mérlegek ezúttal is szerencsések lesznek. „Sziporkázni fognak augusztusban! Több figyelmet fognak kapni másoktól, mint eddig bármikor. Ez lehet jó és rossz is, ezt kell mérlegelniük – szó szerint! Gyűjtsék be az elismeréseket, mert megérdemlik, de kezeljék helyén a kritikákat, ne azok határozzák meg az önmagukról alkotott képet” – tanácsolja Tamás.

Horváth Diána asztrológus és társa, Illy Roland Tamás szerint hat csillagjegyre rámosolyog a szerencse augusztusban /
Horváth Diána asztrológus és társa, Illy Roland Tamás szerint hat csillagjegyre is rámosolyog a szerencse augusztusban / Fotó: Ripost olvasó

A Nyilas is számíthat a sors ajándékaira, de veszély is leselkedhet rá. 

Hitének és kitartásának meg lehet most a jutalma! A Vízöntő jobb, ha nem kerül szembe a törvénnyel augusztusban, mert alul maradhat. Perekbe és rendőrségi ügybe is keveredhet, legyen óvatos!

- húzta alá a jövőlátó mágus, aki szerint a Halakra is megpróbáltatás vár. „Nekik rendszert kell vinniük az életükbe, ebben a nyolcas hava segít nekik. Nehéz feladatuk lesz, azt látom. Tartsanak ki, mert akkor szerencsét hoz nekik is az augusztus” – zárta szavait a mágus. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek