Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
INSIDER

Szerző Erdei Róbert Arnold

Létrehozva: 2024.07.27.

"Hatalmi harcokat látok" - A magyar mágus szerint veszély leselkedhet a magyarokra az olimpián

Óvatosságra inti a magyar versenyzőket a Párizsi Olimpián a jövőlátó mágus, aki társával ősi erőt hívott segítségül, hogy felfedhesse milyen sors vár a sportolóinkra a világjátékokon.

Kivételesen csak három évet kellett várni az újabb olimpiára és 2024. júliús 26-án ismét meggyúlt az olimpiai láng, ezúttal Párizsban bizonyíthatják a magyarok, hogy mire képesek, ám Illy Roland Tamás mágus és társa, Horváth Diána szerint nem lesz könnyű dolguk a sportolóknak. A jövőlátó párosnak súgtak a csillagok.

A mágus szerint a magyar olimpikonoknak nem lesz könnyű dolguk az idei olimpián /
A mágus szerint a magyar olimpikonoknak minden eddiginél nehezebb dolguk lesz az olimpián / Fotó: MTI/ Czeglédi Zsolt

A jövőlátó mágus szerint mivel Magyarország egy nyilas nemzet, a nyilas uralkodója pedig a Jupiter, Párizsban más szelek fújnak a versenyzőkre, mint a tokiói olimpián.Párizs egy mérleg város, úgy is mondhatjuk, hogy a Jupiter megérkezik a mérlegbe, amikor a magyar sportolókat az olimpián teljesítenek. Azok a versenyzőink, akik csapatban lépnek a pályára, nekik kedveznek a csillagok: ők jól fognak tudni alkalmazkodni a váratlan helyzetekhez, toleránsak lesznek, és a belső békéjük is meglesz, így jól teljesíthetnek!” - jósolta Tamás a Ripostnak.

A mágus szerint a párizsi olimpián azonban lesz mitől tartani, főleg a legfontosabb pillanatokban. 

Amitől kicsit félni lehet, hogy lesznek bizonytalan pillanataik. Augusztus 3-tól próbálják fékezni az indulataikat a sportolók! Hatalmi harcokat látok, gyanúsításokat.

 - húzta alá Tamás, aki szerint nemcsak ez a veszély leselkedhet a versenyzőinkre

Energikusak lesznek a versenyzők főként az első időszakban, nagyon szépen megtámogatják ezt az Égiek, de vigyázni kell a balesetek miatt, mert pont ez a túlzott megindulás hozhat főként mozgásszervi sérüléseket!

 - jósolta a mágus.

Nemcsak a többi versenyzővel, saját magukkal is meg kell küzdeniük a párizsi olimpián, Tamás szerint főleg a hónap végén, július 30-tól. „Lehetnek olyan esetek, ahol egyik sportoló segíti a másikat. Harmincegyedikétől erőteljesebben lesznek jellemzőek a kisebb tévesztések, figyelmetlenségek, és ilyen apró kis hibákon lehet majd elcsúszni. Figyeljenek!” - mondta a látó.

Diána és Tamás felfedte, mit súgnak az olimpiáról a csillagok /
Diána és Tamás felfedte, mit súgnak az olimpiáról a csillagok / Fotó: Ripost olvasó

Japánból 20 érmet hoztak haza a magyar versenyzők a nyolcas évében, idén viszont a játékosok sok jóra nem számíthatnak, ha túlértékelik magukat. „Az addigi sikerek miatt, amit a 2024-es Párizsi Olimpián nyújtanak, a következő fordulókban túl nagy önbizalommal lépnek majd pályára, ami rossz energiákat gerjeszt az égiektől” – jelezte Tamás, hozzátéve: augusztus 4-től azok is veszíthetnek az olimpián, akik nem figyelnek a játék közben az apró részletekre. Ha meggondolatlanok lesznek a játékosaink, szerinte veszélybe sodorják magukat.

Nagyon fontos lesz az elmélyült figyelem, mert aki rutinként végzi a tevékenységet, számára nem várható siker, ráadásul augusztus 7-től bekapcsol egy olyan energia, ami miatt kockázatos döntéseket hozhatnak. Ha kapkodnak megsérülhetnek: csonttöréseket és szív-és vérnyomás gondokat okozhat!

 - árulta el a jövőlátó mágus, aki szerint mégsem kell csüggednünk! A mágus és társa szerint középmezőnyben végez Magyarország 2024-es Párizsi olimpián, ráadásul éremeső is hullani fog. Azt is megmondták, mikor. „Mindenképpen jönnek az érmek is, ez egyértelműen látható! Energetikai támogatottság szempontból a legtöbb magyar érmet augusztus 2-án, pénteken hozzuk haza, és az azt követő időszakban” – zárta szavait a jövőlátó mágus. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek