INSIDER

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.12.
Módosítva: 2024.08.12.

Nem hiszed el, mi ütötte el Erzsikét a boglári hipermarketben - azóta fáj a válla

„Én láttam, hogy jön, ő viszont nem látott” – mesélte el a történteket a Balatonbogláron élő Erzsi.

Reméljük, senkivel nem fog megesni az a szokatlan és szinte felfoghatatlan baleset, ami az egyik neves bevásárlóközpontban esett meg Erzsikével Balatonbogláron. Erzsike eleinte még sokat vívódott azon, hogy egyáltalán elmesélje-e történetét, míg végül úgy döntött, elmondja, hátha így mások tanulhatnak meghökkentő történetéből.

infláció
A takarító először a bevásárlókocsit, majd Erzsikét csapta el a takarítógéppel (Képünk illusztráció) Fotó: MW

Egy átlagos pénteknek indult az a nap, amikor Erzsike a szokásos heti bevásárlására indult. Akkor még nem sejtette, hamarosan olyan kalandoknak lesz a részese, amit maga is nehezen hinne el, ha mástól hallaná.

Elütöttek a takarítógéppel!

- osztotta meg a hihetetlen balesetet az asszony, aki az ütközés pillanata előtt jóval még félre is állt, nehogy megtörténjen a baj, de úgy látszik, hiába, mert az elkerülhetetlen volt.

Én láttam, hogy jön, ő viszont nem látott engem

– tette hozzá Erzsike, akire a takarítógéppel először a bevásárlókocsit tolta rá a figyelmetlen takarító, majd emiatt őt magát is felborította.

A szürreális esetre természetesen nem volt felkészülve, hiszen kinek jutna az eszébe, hogy ilyen megeshet. Úgy tűnik mégis, ráadásul pont Erzsikével, aki azóta ugyan már nevet a szürreális baleseten, a válla, amire ráesett, időnként még azóta is fájdogál.

Ilyenre nem lehet felkészülni! Fogod magad, elmész vásárolni, bemész a boltba és elütnek! Mindenki vigyázzon magára, ha jön a takarító!

- figyelmeztetett Erzsike minden balatonboglári vásárlót.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek