Létrehozva: 2024.08.17.

„Megijedtünk” - Temetőben éjszakázott a két gyönyörű magyar lány, hátborzongató hangokat hallottak

Fruzsi és Dóri imád veszélyes helyeken éjszakázni. Ezúttal egy temetőben hajtották álomra a fejüket. A két barátnő már bejárta a világot.

Menyhárt Fruzsina és Valaczkai Dóra szinte már az egész országot bejárta, hogy adrenalinfüggőségüket kielégítsék. A 24 éves Fruzsina és a 21 éves Dóra imád nem megszokott és veszélyes helyeken aludni. 

A lányok Izlandon is jártak / Fotó: beküldött

A két barátnő többek között járt már Cipruson, Spanyolországban, Isztambulban,  Lanzaroteon és Izlandon is; az utóbbi helyen majdnem halálra fagytak. Az életük úgy alakult, hogy most egy darabig nem utaznak külföldre, ezért itthon keresnek izgalmas helyeket, ahol álomra hajthatják a fejüket; legutóbb egy temetőben éjszakáztak.

A temetőnek két bejárata van: alsó és felső. A felső bejárat ijesztő, gazos és az erdő mellett helyezkedik el, míg az alsónál egy barátságos parkoló van. Rengeteget aludtunk már kocsiban a temető felső bejárata körül. Szinte hazamentünk. Szép emlékek fűznek minket ehhez a bejárathoz. Ott gyakoroltunk télen Izlandra, hogy túléljük-e a mínuszokat avagy sem

 - árulta el Fruzsi. 

 

„Férfiasan bevalljuk, hogy megijedtünk”
 

A hangulat nagyon nyugodt volt. Kinyitottuk a kocsiajtót, hogy jöjjön be egy kis levegő. Egyszer csak pata hangokat, lépteket hallottunk. Azzal a lendülettel becsaptam az ajtót és lezártuk a kocsit. Dóri ugyanígy tett, mert ő is hallotta. Nem értettük a kialakult helyzetet, mert füves területen voltunk, a léptek nagyon hangosak voltak. Az aranyszabály is felborult, hogy csak az egyikünk mutathat ki félelmet. Férfiasan bevalljuk, hogy megijedtünk és mindketten jobbnak láttuk, hogy a barátságos alsó bejáratnál menjünk be.

 

Dóra és Fruzsina / Fotó: Beküldött 


„Az állatokat figyeltük”

A parkolónál még néztünk egy-két rejtélyes eltűnést és más para videót, hogy ne legyen egyszerű feladatunk

- árulta el Fruzsi.
„A temetőben nem történt említésre méltó, entitással sem találkoztunk. Vittünk kannában vizet magunknak és hajnali négy körül keltünk, mert ötre általában jön egy őr kinyitni dolgokat.”

A lányok pontozzák is a furcsa helyeket, ahol alszanak; a temető tízből hét és fél pontot kapott a pihentető alvás kategóriában.
 

Nézd meg a videójukat a temetős kalandról: 

@lowbudgetgirls A temetőnek két bejárata van: alsó és felső. A felső bejárat ijesztő, gazos és az erdő mellett helyezkedik el, míg az alsónál egy barátságos parkoló van. Rengeteget aludtunk már kocsiban a temető felső bejárata körül. Szinte hazamentünk. Szép emlékek fűznek minket ehhez a bejárathoz. Ott gyakoroltunk télen Izlandra, hogy túléljük-e a mínuszokat avagy sem. A hangulat nagyon chilles volt. Kinyitottuk a kocsiajtót, hogy jöjjön be egy kis levegő. Egyszer csak pata hangokat vagy lépteket hallottunk…Azzal a lendülettel becsaptam az ajtót és lezártuk a kocsit. Dóri ugyanígy tett, mert ő is hallotta. Nem értettük a kialakult helyzetet, mert füves területen voltunk, a léptek meg nagyon hangosak voltak. Az arany szabály is felborult, hogy csak az egyikünk mutathat ki félelmet. Férfiasan bevalljuk, hogy megijedtünk és mindketten jobbnak láttuk, hogy a barátságos alsó bejáratnál menjünk be. A parkolónál még néztünk egy-két rejtélyes eltűnést és más para videót, hogy ne legyen egyszerű feladatunk! Enyhén David Attenboroughnak éreztük magunkat, ahogy az állatokat figyeltük. Családostól jártak és kistestűek voltak, szóval, ha arra került volna sor, elbírtunk volna velük. A temetőben nem történt említésre méltó, entitással sem találkoztunk. Vittünk kannában vizet magunknak és hajnali négy körül keltünk, mert ötre általában jön egy őr kinyitni dolgokat. 7,5/10, pihentető alvás kategória! #temeto #cemetery #foryou #sleeping #nightlife #travel ♬ The Real Slim Shady - Instrumental - Eminem

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek