Létrehozva: 2024.08.09.
Módosítva: 2024.08.09.

Sötét titkok, dühös lelkek: szellemjárta, elhagyatott bérházra bukkant a magyar felfedező - Galéria

Hátborzongató dolgokat talált a magyar felfedező egy fővárosi bérházban. Ezt neked is látnod kell.

Rémisztő titkokat rejthet az a 6 lakásos bérház, amit nemrég A Felfedező nevű urbexes mutatott meg a nagyközönségnek. 

A fővárosi bérház Fotó: beküldött/A Felfedező-urbexes

 „Egykor nagyon patinás épület lehetett”

Fák mögött bújik meg ez a 6 lakásos fővárosi bérház, melyet az utcáról alig lehet észrevenni. Minden lakásba benéztem, az egyikben még zongorát is találtam. Egykor nagyon patinás épület lehetett 

-  A Felfedező, aki a Metropolnak azt is elárulta, hogy a kísérteties épületre nem hazánk fővárosában lelt rá és azt is kérte, hogy ne kelljen megneveznie az  országot, ami egy urbexes szabály. 

„Sötét lelkek miatt lehet még mindig üres ez a ház”

A magyar kalandor szokásához híven a Facebook-oldalán számolt be a legújabb „hódításáról”, ami ismét óriási siker volt a rajongóinál, akik szokásukhoz híven találgatásokba kezdtek, illetve elmondták véleményeiket. A kommentelők többsége szerint hátborzongató titkokat rejthet és sötét lelkek kísértenek benne. 

Többek szerint az egész ház félelemkeltő, sőt rémisztő, 

Sötét lelkek miatt lehet még mindig üres ez a ház. A lakókat is ők zavarhatták el és nem engedik, hogy újak költözzenek bele.

- fogalmazott A Felfedező egyik követője, míg egy másik szerint szörnyű ilyen értékeket veszni látni.

 

A virágokat nem véletlen tehették oda, még visszajárnak a tulajdonosok lelkei 

- jegyezte meg egy nő. 

 

 

Kattints a képre a galéria megtekintéséhez: 

Mi az az urbex?

Az urbex az urban exploration rövidítése, ami fordításban városfelfedezést jelent. Az urbex egy elterjedt szabadidős tevékenység, aminek már saját szubkultúrája van. A városfelfedezés lényege, hogy elhagyatott, lepukkant, romos, vagy éppen működő, de elzárt ember alkotta helyekre, vagy tárgyakhoz jussunk el. Az urbexesek célpontjai lehetnek például elhagyatott városok, gyárak, kórházak, elmegyógyintézetek, börtönök, csatornahálózatok, alagutak, katakombák, ipari és katonai létesítmények, vagy éppen magára hagyott parasztházak, tanyák. Az urbexesek az íratlan szabályukhoz hűen nem árulják el, hogy pontosan hol található az a bizonyos épület, ahol jártak, nehogy vandálok jelenjenek meg és teljesen kifosszák, megrongálják a helyszínt. 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek