Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
Létrehozva: 2024.07.18.

„Oszlopokban állnak a csontok” - Emberi tetemek százaira bukkantak magyar felfedezők

Rengeteg emberi koponyát találtak egy hátborzongató barlangban lévő kútban. Némelyik csonton még a maradék bőr is rajta volt.

A híres urbexes, Lendér Norbert és csapata felfedezte a Pokol kapuját egy franciaországi barlangban. Több száz emberi koponya és csont hevert a föld mélyén lévő kútban. 

Halmokban álltak a csontok a kútban  Fotó: TikTok/Lendér Norbert

„Oszlopokban állnak a csontok”

A bányába vájt keskeny alagúton küzdötték át magukat, ami tele volt lábnyomokkal. A felfedezők egyszer csak azt vették észre, hogy az útjukat koponyák szegélyezik, majd elértek egy kúthoz, ami csordultig volt emberi maradványokkal, koponyákkal, csontokkal. 

Oszlopokban állnak a csontok, brutális

 - mondták a felfedezők a csontok között lépkedve. 

Több száz emberi koponya hevert a barlangban Fotó: TikTok/Lendér Norbert

„Van, amin még ott van a bőr ”

Állkapoccsal egész szépen kivehetők az arcok. Nem is tűnnek olyan réginek, van amin még ott van a bőr meg egyebek

  - jegyezte meg a videóban Norbert egyik társa. 

A csontok tulajdonosai vélhetőleg nem természetes halált haltak, mert az erőszak nyomait fedezték fel a maradványokon. 

Érdekes, az orrcsontjuk, mintha el lenne törve 

 - állapította meg Norbert. Az urbexesek végül az alacsony és kanyargós járatokon keresztül kijutottak a rémisztő barlangból.

 

Nézd meg Norbert videóját a Pokol kapujáról:

@l.norbertoexplore Válasz @rokagamer2010 részére Na ilyen felvételeket nem mindennap lát az ember lassan meg kellene célozni a National Geographic-ot 😉 Mint kiderült a bánya és az oltár és a sok csont amit fel használtak a rituáléhoz innen származhat.. az az egy katakomba rendszerből ami Franciaországban található. #urbex #ghostmode #ghost #satan #satandwithkashmir #urbexhungary #french #witch #hungary🇭🇺 #france🇫🇷 #foryoupage #traveltiktok #urbexworld #abandoned #witchtok @EIGHTLESS SIXDOM ♬ Creepy simple horror ambient(1270589) - howlingindicator

Mi az az urbex?

Az urbex az urban exploration rövidítése, ami fordításban városfelfedezést jelent. Az urbex egy elterjedt szabadidős tevékenység, aminek már saját szubkultúrája van. A városfelfedezés lényege, hogy elhagyatott, lepukkant, romos, vagy éppen működő, de elzárt ember alkotta helyekre, vagy tárgyakhoz jussunk el. Az urbexesek célpontjai lehetnek például elhagyatott városok, gyárak, kórházak, elmegyógyintézetek, börtönök, csatornahálózatok, alagutak, katakombák, ipari és katonai létesítmények, vagy éppen magára hagyott parasztházak, tanyák. Az urbexesek az íratlan szabályukhoz hűen nem árulják el, hogy pontosan hol található az a bizonyos épület, ahol jártak, nehogy vandálok jelenjenek meg és teljesen kifosszák, megrongálják a helyszínt. 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek