Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
Létrehozva: 2024.08.05.

Retrográd lesz a Merkúr: erre a négy csillagjegyre rátalál a szerelem augusztusban!

Sok kihívást is jelez a nyár utolsó hónapjára a retrográd Merkúr. Eszter boszorkány hasznos tanácsokat ad a nehéz időszak átvészeléséhez. Az is kiderül, hogy mely csillagjegyekre talál rá a szerelem.

A Merkúr idén másodszor kezdi meg retrográd mozgását, most a Szűz és az Oroszlán jegyében. Tóth Eszter, Celestine boszorkány elárulta, hogy mit kell tennünk, hogy átvészeljük ezt az időszakot. Az is kiderült, hogy mely csillagjegyek találnak újra egymásra a régi szerelmükkel és új párjukkal.

 Tóth Eszter, Celestine boszorkány  Fotó: beküldött

„Augusztus 4. és 28. között kell számítanunk a legintenzívebb hatásra. A Merkúr a kommunikáció, a gondolkodás, mentalitás, változások és az utazás bolygója”  - kezdte a Ripostnak a TikTok kedvenc boszorkánya

„Amikor retrográd mozgást végez, akkor látszólagosan hátrál az égen, ez az ellipszis alakú keringési pálya miatt jön létre. Ilyenkor az általa képviselt területek nehézkesebbek lehetnek, hiszen egészen eltérő dinamika lesz rájuk jellemző”- tette hozzá.

„Visszatérhetnek régi élethelyzetek, személyek”

Eszter boszorkány szerint augusztus elején visszatérhet hozzád a volt szerelmed.

Ebben az időszakban előfordulhatnak utazási nehézségek, kommunikációs problémák, félreértések, nézeteltérések, technikai akadályok -például bizonyos eszközök megadják magukat -, nehezebb gondolkodás, ködös gondolatok, szorongás, fejfájás, de akár visszatérhetnek régi élethelyzetek, személyek, exek is 

- mondta Eszter, majd hasznos tanácsokat adott:

„Az aktuális energiák nagyon jók arra, hogy lelassuljunk, pihenjünk, digitális detoxot tartsunk, önismereti munkát és árnyékmunkát végezzünk. Érdemes a céljainkat újragondolni, újratervezni, tanulni és képezni magunkat, rendszerezni a dolgainkat, rendbe tenni az otthonunkat. Hasznos lehet még a meditáció és a naplóírás."

Visszatérhet régi szerelmünk Fotó: Pexels.com

A TikTok-boszorkány tuti tippjei a Merkúr retrográd idejére:  

 

  • Duplán ellenőrizz mindent!
  • Figyelj oda a kommunikációdra!
  • Legyél türelmes és megértő másokkal!
  • Tudatosan kezeld az aktuális helyzeteket, legyen benned megengedés és elengedés. 
  • Tervezz, szervezz, priorizálj, írj listát!
  • Földeld az energiáid!

 

Ne feledd, a mi döntésünk, hogy hogyan reagálunk bizonyos eseményekre. Kellő odafigyeléssel és türelemmel ez is lehet kellemes időszak 

- tette hozzá.  

Az is kiderült: a Rák csillagjegyűeknek nagy esély lesz összefutni egy régi ismerőssel, de akár egy volt szerelemmel is, de a Szűzek, a Halak és a Bak is új szerelemre lelhet!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek