Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2024.07.21.

Szerelmet hoz a mágikus Kék Hold: ők részesülnek a páratlan szerencsében

A szingliknek új szerelmet, a régi pároknak romantikában gazdag időszakot hozhat a mostani hétvége.

Káprázatos égi jelenség köszönt ránk júliusban. 21-én vasárnap napnyugta után élvezhetjük a teliholdat. A mágikus égitest szerelmet hozhat az arra nyitott embereknek.

A,Full,Moon,In,A,Tragic,Night,Sky,With,Clouds.
Vasárnap látszik majd a Kék Hold Fotó: Chitaika / Shutterstock.com

Teljes pompájában ragyog a Hold

Teljes pompájában a napnyugta után körülbelül háromnegyed órával már felragyog a júliusi telihold. A sötét horizonton gyönyörködhetünk benne, ha tiszta az ég és a szaharai por sem zavarja a látványt - adta hírül a National Geographic

 

Szerelmet hozhat a telihold 

Az újholdnak tulajdonítják azt az erőt, ami segít a kapcsolatok újramelegítésében, vagy a szingliknek a párjuk megtalálásában. Úgy tartják, hogy a szerelmi mágia az újholdat megelőző éjszaka a legerősebb, teliholdnál azonban gyakoribbak lehetnek a szakítások. Érdemes rá vigyázni, hogy a Hold kiteljesedése körüli napokban kerüljük a veszekedést, mert ingerlékenyebbek, sértődékenyebbek vagyunk - írja az Astronet. A júliusi mágikus telihold azonban kedvez a szerelemnek és a különleges hatásának köszönhetően könnyebben megtalálhatjuk a párunkat. A Kék Hold sokak életébe pozitív változást hoz. 

 

Kék Hold

Az asztrológusok szerint vasárnap Kék Hold lesz, amely sok csillagjegy számára változást hoz az életébe. Már a második Rák Nap – Bak Hold szembenállás, azaz telihold lesz látható az égen, amit Kék Holdnak neveznek. IDE kattintva elolvashatod a Bors horoszkópját. 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek