Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
Létrehozva: 2024.08.01.

„Észrevétlenül boszorkánnyá váltam” - Eszter lelkeknek segít a túlvilági átkelésben

A fiatal magyar lány sosem hitt a varázslatban, a misztikumban és semmi természetfeletti dologban, amíg pár éve fel nem fedezte a mágikus képességeit.

Szerző Kóczián Nikolett

Tóth Eszter, vagy - ahogy mindenki ismeri a mágikus körökben - Celestine, pár éve fedezte fel különleges képességeit és vált boszorkánnyá. A gyönyörű budapesti nő folyamatosan fejleszti magát, számmisztikával és asztrológiával is foglalkozik. Videóit imádják a TikTok-on. 

Eszter rátalált önmagára, mióta tudja, hogy milyen képességei vannak / Fotó: beküldött

„A boszorkányság nem csak egy mesterség”

Négy évvel ezelőtt Esztert megátkozta egy ismerőse, ezután vettette bele magát a mágia világába; azóta is hálás a rosszakarójának, mert ő segített neki megtalálni az útját. Celestine úgy tartja, hogy vannak jó és rossz boszorkányok is, ő igyekszik segíteni az embereken és a jó boszorkányok táborát erősíteni.

Észrevétlenül boszorkánnyá váltam és most már olyan, mintha mindig is az lettem volna. A boszorkányság nem csak egy mesterség, hanem egy életszemlélet is

- kezdte a Ripostnak Eszter, akinek a mély depresszióját sikerült legyőznie azzal, hogy ráébredt, ki is ő valójában.  

Eszter felfedezte mágikus képességét / Fotó: beküldött

„Tragikus baleset áldozatának... segíthettem átkelni”

Eszter érzi, hogy az elmúlt pár évben rengeteg csodát élt át és ezért nagyon hálás.

A legemlékezetesebb és legnehezebb talán az, amikor egy közeli tragikus baleset áldozatának a lelkének segíthettem átkelni. Nagyon megterhelő és nehéz azt a fájdalmat érezni, amit ő is átélt. Azért rengeteg jó is történt velem az elmúlt 4 évben. Olyan, mintha egy varázs világban élnék. Rengeteg jelet és megerősítést kapok a mindennapokban, amely szerint irányítom az életem. Az is hatalmas boldogsággal tud eltölteni, amikor valaki a segítségemet kéri és mágia által valóra tudom váltani az álmaikat. Amikor minden pont úgy történik, ahogy kértem, az valóban csodálatos.

„Engedjék meg maguknak, hogy átéljék a csodákat”

„Senkit sem szeretnék rávenni arra, hogy higgyen a mágiában” - szögezte le, aki bevallása szerint maga sem hitt, amíg nem tapasztalta meg.

Azt szeretném csak kérni az emberektől, hogy legyenek nyitottak az új tapasztalásokra, engedjék meg maguknak, hogy átéljék a csodákat és álljanak bele az életükbe, vállalják a felelősséget a sorsuk alakulásáért. Ha pedig szeretnék átélni a varázslatot, bármikor megtehetik, kipróbálhatják, érezhetik.

 

Celestine mágikus kisugárzását a TikTokon is imádják: 

@celestinethewitch

Esti gondolatok. Te erről mit gondolsz?

♬ eredeti hang - Cᴇʟᴇsᴛɪɴᴇ ⛥

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek