EZO

Szerző WB

Létrehozva: 2024.06.16.

Iszet boszi elárulja: milyen lélekszerződést kötünk az édesapánkkal

Az édesanyákkal való kötelék fontosságáról gyakran esik szó, ám az apákat sem szabad figyelmen kívül hagyni, hiszen a velük való kapcsolat sorsdöntő lehet!

Manapság egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek az emberek az Apák napjára, ami így helyes, hiszen nemcsak a megszületésük kapcsán játszanak fontos szerepet a gyermekek életében, hanem lelki szempontból is. Az apával való kötődéseket érdemes spirituális szempontból is megvizsgálni, így jobban megérthetjük a köztük lévő kapcsolódásokat. A születésünk előtt az édesapánkkal is lelki szerződést kötünk, vagyis előre elrendeltetik, hogy milyen életfeladatokat teljesítünk be egymás életében és ezt hogyan tesszük. Mielőtt testet öltünk, számos egyéb lélekszerződést kötünk, ezért is nagyon fontosak a családi lélekszerződések. Ez nem azt jelenti, hogy minden fájdalmat és hibát, cselekedetet, amit teszünk vagy nem teszünk meg a földi életünk során, azt ezzel tudjuk megmagyarázni. Viszont érdemes megfigyelni, hogy ha mondjuk az apa bármilyen függőséggel küzd vagy küzdött már élete során, akkor ez részéről egy vállalt feladat lehetett annak érdekében, hogy így tartsa távol a gyermekét ettől az úttól, így terelje őt egy másik irányba. Fontos azonban hangsúlyozni a szabad akaratot, ami az apa és a gyerek között van – kezdi Iszet boszorkány főpapnő és mágus a Fanny magazinnak.

apaság
Fotó: pexels

Megváltozott szerepek

Vegyünk néhány példát: a mai apák többsége már születéskor kiveszik a részüket a gyermeknevelésből, ami az ő gyerekkorukban nem így volt, hiszen akkoriban többnyire az anyák végezték a gyermeknevelés oroszlánrészét. Ezek nem pusztán minták voltak, hanem a leszületett léleknek meg kellett tanulnia, hogy milyen az, amikor az apa a családfő, a kenyérkereső, az anya pedig a gyerekneveléssel foglalkozik. Így tudták megteremteni az egyensúlyt szellemi és lelki szinten is, és a kötődést az apa és a gyermek között.

 

Mit taníthat nekünk?

Amikor egy apa korán meghal, vagy korán kikerül a családi kötelékből, és emiatt nem ő teljesíti be a gyermekneveléssel kapcsolatos feladatokat, akkor ez nagy valószínűséggel a kettőjük közötti lélekszerződés alapján történik. Ez sajnos jót és rosszat is taníthat a gyermek felnőtté válása során. Ha a gyermek fiú, akkor azt tanulhatja meg, hogyan viszonyuljon saját vagy akár fogadott apaként a gyermekéhez. Ha pedig lányról van szó, akkor ez segíthet neki abban, hogyan viselkedjen a párkapcsolatában felnőttként. Ha az apa elhunyt, és a gyermek ezt felnőttkorára sem tudja feldolgozni, vagy ha az apa felnőtt korban távozik, és ez a gyász időszakán túl is lelki nehézséget okoz, akkor ezeket a problémákat is oldani kell. Ilyen helyzetekben mindig érdemes kikérni egy spirituális szakember véleményét és tanácsát a megoldáshoz.

 

Hozzuk helyre a kapcsolatot!

De honnan tudjuk, mit kell megtanulnunk lelkileg az apánktól? Ennek minden esetben egyénileg kell megvizsgálni, hiszen ezek mindig egyéni lélekszerződések. Ha valaki számára ez teher, akkor érdemes mélyebben, spirituális szempontból körüljárni és tisztítani ezeket az apai blokkokat.

Nemcsak a gyermek, hanem az apa szempontjából is kell mindezzel foglalkozni, ha bármilyen szempontból nem tud megbirkózni a feladatával, vagy nincs megfelelő kötődése a gyermekéhez. Tapasztalatom szerint ezekkel a problémákkal lelki szintű oldással, spirituálisan számos megromlott kapcsolatot lehet helyrehozni. Persze teljesen felhőtlen nem lesz a viszonyuk, ha ez a lélekszerződésük.

origo.hu

Német szálra bukkantak a hatóságok Cseh Katalinék uniós botrányában

ripost.hu

A házi kedvenceink tudják, mikor halnak meg - szívszorító gesztussal búcsúznak tőlünk

metropol.hu

Varga Barnabás kapcsán üzent a stuttgarti klinika

magyarnemzet.hu

Éjjel egy benzinkúton fizettették meg a magyar válogatott hősével a gólja árát

ripost.hu

Szomorú látvány: Az enyészeté lett Stadler József legendás stadionja - Fotó

vg.hu

Foci-Eb 2024: szerdán eldől a magyar válogatott sorsa – így néz ki a további program

ripost.hu

Vészjósló jelek: Ennek a 3 csillagjegynek romba dönti életét az idei nyár

travelo.hu

VIDEÓ: A világ legfélelmetesebb repülőterei, ahol rémálom a leszállás

ripost.hu

Becsapós helyesírási teszt: te tudod a jó megoldást?

ripost.hu

Csodájára járnak: Különleges képességgel van megáldva a kunmadarasiak csordása

ripost.hu

Zseni vagy? Csak az emberek 1 százaléka képes megoldani ezt a tesztet!

ripost.hu

Mi történhetett Magyar Péter nadrágjával?

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Érkezik a Rák hava: ennek a 3 csillagjegynek izgalmas nyaralást ígér

EZO

Érkezik az újhold: ennek a 3 csillagjegynek megnyitja a változás kapuját

EZO

Ennek a 3 csillagjegynek romantikus szerelmet ígérnek a júniusi éjszakák

EZO

Vészjósló jelek: Ennek a 3 csillagjegynek romba dönti életét az idei nyár

EZO

Ennek a 3 csillagjegynek óriási fordulatot hoz a július, jön a változás

EZO

Iszet boszi bevált mágikus praktikái Szent Iván éjjelére

EZO

Ez a 3 csillagjegy sorsfordító lehetőséget kap júliusban

EZO

Akik minden vitát megoldanak: ez a három csillagjegy nagyszerűen kezeli a konfliktusokat