EZO

Szerző WB

Létrehozva: 2024.06.16.

Iszet boszi elárulja: milyen lélekszerződést kötünk az édesapánkkal

Az édesanyákkal való kötelék fontosságáról gyakran esik szó, ám az apákat sem szabad figyelmen kívül hagyni, hiszen a velük való kapcsolat sorsdöntő lehet!

Manapság egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek az emberek az Apák napjára, ami így helyes, hiszen nemcsak a megszületésük kapcsán játszanak fontos szerepet a gyermekek életében, hanem lelki szempontból is. Az apával való kötődéseket érdemes spirituális szempontból is megvizsgálni, így jobban megérthetjük a köztük lévő kapcsolódásokat. A születésünk előtt az édesapánkkal is lelki szerződést kötünk, vagyis előre elrendeltetik, hogy milyen életfeladatokat teljesítünk be egymás életében és ezt hogyan tesszük. Mielőtt testet öltünk, számos egyéb lélekszerződést kötünk, ezért is nagyon fontosak a családi lélekszerződések. Ez nem azt jelenti, hogy minden fájdalmat és hibát, cselekedetet, amit teszünk vagy nem teszünk meg a földi életünk során, azt ezzel tudjuk megmagyarázni. Viszont érdemes megfigyelni, hogy ha mondjuk az apa bármilyen függőséggel küzd vagy küzdött már élete során, akkor ez részéről egy vállalt feladat lehetett annak érdekében, hogy így tartsa távol a gyermekét ettől az úttól, így terelje őt egy másik irányba. Fontos azonban hangsúlyozni a szabad akaratot, ami az apa és a gyerek között van – kezdi Iszet boszorkány főpapnő és mágus a Fanny magazinnak.

apaság
Fotó: pexels

Megváltozott szerepek

Vegyünk néhány példát: a mai apák többsége már születéskor kiveszik a részüket a gyermeknevelésből, ami az ő gyerekkorukban nem így volt, hiszen akkoriban többnyire az anyák végezték a gyermeknevelés oroszlánrészét. Ezek nem pusztán minták voltak, hanem a leszületett léleknek meg kellett tanulnia, hogy milyen az, amikor az apa a családfő, a kenyérkereső, az anya pedig a gyerekneveléssel foglalkozik. Így tudták megteremteni az egyensúlyt szellemi és lelki szinten is, és a kötődést az apa és a gyermek között.

 

Mit taníthat nekünk?

Amikor egy apa korán meghal, vagy korán kikerül a családi kötelékből, és emiatt nem ő teljesíti be a gyermekneveléssel kapcsolatos feladatokat, akkor ez nagy valószínűséggel a kettőjük közötti lélekszerződés alapján történik. Ez sajnos jót és rosszat is taníthat a gyermek felnőtté válása során. Ha a gyermek fiú, akkor azt tanulhatja meg, hogyan viszonyuljon saját vagy akár fogadott apaként a gyermekéhez. Ha pedig lányról van szó, akkor ez segíthet neki abban, hogyan viselkedjen a párkapcsolatában felnőttként. Ha az apa elhunyt, és a gyermek ezt felnőttkorára sem tudja feldolgozni, vagy ha az apa felnőtt korban távozik, és ez a gyász időszakán túl is lelki nehézséget okoz, akkor ezeket a problémákat is oldani kell. Ilyen helyzetekben mindig érdemes kikérni egy spirituális szakember véleményét és tanácsát a megoldáshoz.

 

Hozzuk helyre a kapcsolatot!

De honnan tudjuk, mit kell megtanulnunk lelkileg az apánktól? Ennek minden esetben egyénileg kell megvizsgálni, hiszen ezek mindig egyéni lélekszerződések. Ha valaki számára ez teher, akkor érdemes mélyebben, spirituális szempontból körüljárni és tisztítani ezeket az apai blokkokat.

Nemcsak a gyermek, hanem az apa szempontjából is kell mindezzel foglalkozni, ha bármilyen szempontból nem tud megbirkózni a feladatával, vagy nincs megfelelő kötődése a gyermekéhez. Tapasztalatom szerint ezekkel a problémákkal lelki szintű oldással, spirituálisan számos megromlott kapcsolatot lehet helyrehozni. Persze teljesen felhőtlen nem lesz a viszonyuk, ha ez a lélekszerződésük.

origo.hu

Cunoda balesete miatt módosíthatják a Hungaroringet a vasárnapi F1-es futam előtt

ripost.hu

Fanta-botrány: rendesen kiakadtak a magyarok a multikra - videó

borsonline.hu

Félmillió egyetlen éjszaka: elképesztő luxusban pihen Zimány Linda

mandiner.hu

David Pressmanék nagyot akartak rúgni Magyarországba – annyira csúnyán félresikerült a dolog, mint talán még soha

ripost.hu

Teszt: ha csak a felét is ismered ennek a 10 régi magyar szónak, műveltebb vagy az átlagnál!

hirtv.hu

A nemzetközi közösség teljes kudarcának tartja a szakértő a szerbek Koszovóba való visszatérésének folyamatát

ripost.hu

Ha meg tudod válaszolni ezt az egy kérdést, te is átlagon felüli vagy!

lakaskultura.hu

Íme, az idei nyár legszerethetőbb stílusa: Minden, ami boho!

ripost.hu

„Ha annyira gazdag, miért mindig ugyanaz a cucc van rajta?!” - hazugsággal vádolják a 21 éves magyar milliomost

ripost.hu

VV Seherezádé: „Jövőre már szeretnénk babázni”

ripost.hu

„Ez az ember sosem volt karatés” - A harcművész társadalom egyöntetűen elítéli a gyermekfelrúgó edzőt

ripost.hu

Béres Anett: Csak azt sajnálom, hogy egy álmom még nem vált valóra

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Ennek a 3 csillagjegynek összetörik a szíve idén nyáron

EZO

Érkezik a Rák hava: ennek a 3 csillagjegynek izgalmas nyaralást ígér

EZO

Érkezik az újhold: ennek a 3 csillagjegynek megnyitja a változás kapuját

EZO

Érkezik a július második teliholdja, így hat az egyes csillagjegyekre a Kék Hold

EZO

Érkezik a telihold, sorfordító változást hoz három csillagjegynek

EZO

Akikért hiába teszel meg bármit: ez a 4 csillagjegy a leghálátlanabb mind közül

EZO

Három csillagjegy, akik valójában hamis barátok lehetnek

EZO

Íme, a forró nyár legforróbb horoszkópja: ennek 3 csillagjegynek felejthetetlen éjszakája lesz