INSIDER

Szerző WM

Létrehozva: 2024.04.26.

Karácsony lebuktatta magát: olyan interjút adott, hogy rengetegen fordítanak neki hátat

A közel kétórás interjúban sorra mondott ellent korábbi önmagának. A beszélgetés fénypontja az volt, amikor közölte, hogy szerinte Gyurcsányné a legalkalmasabb miniszterelnök-jelölt 2026-ra...

Karácsony Gergely alapvetően egy barátságos környezetben találta magát a Partizán stúdiójában, Gulyás Márton az egy óra 40 perces interjúban kb. két percet szentelt az egyre nagyobb botránnyá duzzadó hídpénzbotránynak. De a riporter még ezen rövid idő alatt is biztosította a főpolgármestert, hogy csak muszájból kérdez rá a témára, ő egy szót sem hisz el az egészből... 

Karácsony Gergelyt teljesen bekebelezték Gyurcsányék. Már ő is Gyurcsánynét akarja miniszterelnöknek. Fotó: screenshot 

Gulyás elfogultsága Karácsony felé végig érezhető volt, kerülték a legkényesebb kérdéseket, de még így is sikerült kiverni a biztosítékot az alapvetően baloldali érzelmű nézőknél is. A kommentszekcióban tömegével írták az emberek az olyan jellegű hozzászólásokat, mint például: "ez volt az utolsó csepp a pohárban", "engem most vesztett el Karácsony Gergely", 

"ezek után nem tudom Karácsony neve mellé tenni az x-et".

Gyurcsánynét tartja a legalkalmasabb miniszterelnök-jelöltnek

Azért fordultak rengetegen a főpolgármester ellen az interjú alatt, mert egy kérdésre úgy válaszolt, hogy Gurcsányné Dobrev Klárát tartja a legalkalmasabb miniszterelnök-jelöltnek a 2026-os választásra. Karácsony hozzáállása 180 fokos fordulatot vett az elmúlt két évben, 2022 áprilisában ugyanis még Márki-Zay Péter javára lépett vissza Dobrev Klára ellenében. 

Bár Karácsony szavahihetőségében nehéz megbízni, mert 2022-ben közölte, hogy csak akkor lépne vissza bármelyik jelölt javára, ha elütné a villamos - aztán pár nap múlva visszalépett... Nos, úgy tűnik, hogy a villamos súlyos sérülést okozott, mert a mostani interjúban azt állította, hogy ő bizony soha nem is akart igazán miniszterelnök-jelölt lenni. Ez azért is érdekes, mert kétszer is elindult a baloldal jelöltjeként, de mindkétszer súlyos vereségbe szaladt bele. Lehet, hogy főpolgármester sem igazán akar lenni, csak kényszeríti valaki? Érdekes... 

Nézzünk néhány nézői hozzászólást a videó alatti kommentekből:

  • "Érdekes ez a sokadszori megtérés Gyurcsány és Gyurcsányné pártjához. Engem elvesztett."
  • "A DK-val és Gyurcsánnyal Karácsony megásta a saját sírját."
  • "Nekem is a DK "ölelkezés" az utolsó csepp. Ha süllyed a hajó, úgy hagyják magára Karácsonyt, ahogy Márki-Zayt anno, sőt, őt még meg is rugdosták kicsit. Jó partnerek lesznek Gerinek is. Gerincműtétre nekik legalább nem lesz szükségük. Furán hangzik tudom, de pont Vitézyvel kéne partnerkednie, nem a múlt árnyaival. Ő tudja. Egy szavazat minusz."
  • "Dobrev Kláránal nincs alkalmasabb miniszterelnök-jelölt... Miért nem egyből a Fletónál?! Ezek után hogy szavazzak erre a csávóra...?"
  • "Karácsonyt úgy elütötte a villamos 2022-ben, hogy agylágyulást kapott. Akkor még MZP javára lépett vissza Dobrev ellenében, most meg már Dobrev a legalkalmasabb kormányfőjelölt!"

Orbán Viktor: Karácsonynak bukovári

Orbán Viktor országjáró körútja során látogatta meg Szentkirályi Alexandrát, a főpolgármester-jelölti standjánál. A miniszterelnök beszélt néhány mondatot az ott lévő emberekkel is, akik közölték, hogy Szentkirályi kampánya egyre jobban áll, és szerintük karácsonynak már vége. Orbán Viktor erre úgy reagált:

Ami eddig előnye volt, az most a hátránya. Van egy előnye neki: hogy nem csinál semmit! Nem csinál semmit, és ezért nem is fél tőle senki, mert ő nem akar semmit. És akkor ő ilyen kellemes ember. De most, hogy van ellenjelölt, most, ami eddig előny volt, az szerintem hátrány, mert az Alexandra akar csinálni valamit és így nagy lett a kontraszt. Úgyhogy szerintem bukovári van...

Összeérnek a szálak a dollárbaloldalon

Karácsony Gergely kampányhonlapján is ugyanaz a cég tűnik fel, amelyet Magyar Péter mozgalmának adatkezelési botrányában ismerhetett meg a közvélemény. A karacsonygergely.hu adatkezelési nyilakozatában felsorolt adatkezelők egyike a Bajnai Gordon nevével fémjelzett DatAdat-céghálóba sorolható Estratos Digital Gmbh. Gyurcsány Ferenc pártja is ezzel a céggel dolgoztat.

Ez derül ki a Demokratikus Koalíció honlapján megtalálható tájékoztatóból, amely szerint ott is részben az Estratos végzi az adatkezelését. Ráadásul az a vállalat a DK plusz nevű mobilalkalmazás adatvédelmi tájékoztatójában is fellelhető.

Az Estratos Digital Gmbh.-ra Magyar Péter mozgalmának egyre szövevényesebbé váló adatkezelési botránya irányította a közfigyelmet. Magyar mozgalmának honlapján, a Talpramagyarok.hu-n közzétettek egy adatvédelmi tájékoztatót, amelyben mások mellett szerepelt az Estratos Digital GmbH és a Lundadonate.org. A vállalkozásokban közös, hogy mindkettő a Bajnai Gordon-féle datadatos körhöz kapcsolható, no meg az, hogy miután ezt megírtuk, néhány óra múlva mindkét cég neve eltűnt Magyar Péter mozgalmának internetes adatvédelmi tájékoztatójából.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ferenc pápa a háborúval kapcsolatban üzent

origo.hu

Tűrőképességük határára értek a kárpátaljaiak: roma asszonyok estek neki a toborzóirodának

life.hu

"Megszakad a szívem, a poklot éli meg Katalin és Vilmos" - nyilatkozta a család ruhatervezője

hirtv.hu

Nem akárhogy kívánt sok sikert Orbán Viktor az érettségizőknek + videó

ripost.hu

Vége: Elbúcsúzott Jákob Zoli, ennyi volt

vg.hu

Öveket becsatolni, most szólhat csak igazán nagyot az OTP-rakéta

origo.hu

Megszólalt Kecskés Enikő a T. Dannyvel való kapcsolatáról

mindmegette.hu

Olyan Aldi nyílik Magyarországon, amire nem volt még példa: te se hiszel majd a szemednek

ripost.hu

Közbelép az univerzum, 3 csillagjegyre rátalál az örökké tartó szerelem!

she.life.hu

Amikor beköszönt a jól ismert bakteriális „barát” (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

azenkertem.bama.hu

Mutasd meg a gyönyörű veteményesed, virágos- vagy balkonkerted és nyerj 1 millió forintot!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Megmutatjuk Magyar Péter igazi arcát: pár hét alatt lehullott a lepel

INSIDER

Öngyilkosságot hazudott Magyar Péter

INSIDER

Magyar Péter egyértelműen a baloldal mellé állt

INSIDER

„A rémálmom vált valóra” - Nyoma veszett az eltűntkereső Laci gyermekkori barátjának

INSIDER

Tudsz-e annyit, hogy leérettségizz ebből a tantárgyból? Kvíz

INSIDER

Sem a drónnal, sem kutyákkal nem akadnak az eltűnt, demens Zoltán nyomára

INSIDER

Jó hír az autósoknak! Szerdától tovább csökkennek az üzemanyagárak

INSIDER

Trapper farmer, Tisza cipő, Csepel kerékpár - Újra hódítanak a hazai retró márkák - Galéria