Létrehozva: 2022.09.01.

Ezt kár lenne kihagyni: exkluzív sztárparádé a 65 éves Ötöslottó Szuperkoncerten

A hazai zenei élet legfelkapottabb előadói lépnek színpadra 2022. október 1-jén az ingyenes, 65 éves Ötöslottó Szuperkoncerten a Puskás Aréna Szoborparkban.

A hazai zenei élet legfelkapottabb előadói lépnek színpadra 2022. október 1-jén az ingyenes, 65 éves Ötöslottó Szuperkoncerten a Puskás Aréna Szoborparkban. Különleges fény- és pirotechnikával kiegészülő showt ad Magyarország legnépszerűbb énekesnője, Rúzsa Magdi, fellép az MTV EMA közönségdíjasa a Follow The Flow, valamint a fiatalok elsőszámú kedvence a VALMAR is. A Szerencsejáték Zrt. a helyszíni, saját termékeinek értékesítésből befolyt összeget 100%-ban az Ökumenikus Segélyszervezetnek ajánlja fel, így támogatva a gyermekek felzárkózását segítő Kapaszkodó programot.

Fotó: Szerencsejáték Zrt.

A 2021-ben fennállásának 30. évét ünneplő nemzeti lottótársaság két év kihagyást követően rendezte meg ismét a Szerencsejáték Zrt. ingyenes Szuperkoncertet, amelyen egyedülálló módon - a koronavírus-járvány által kiemelten sújtott hazai szórakoztatóipart is támogatva - kizárólag hazai zenészek léptek színpadra. Majka & Curtis, a Bagossy Brothers Company, valamint Lotfi Begi és barátai koncertjét a teljesen felújított Puskás Aréna Szoborparkban összesen 70 ezren követték figyelemmel, köztük 35 ezren a helyszínen élvezték a koncerteket. 2022. október 1-jén a Puskás Aréna Szoborpark ismét kitárja kapuit a Szuperkoncert előtt.

A nagyszabású eseménnyel idén a Szerencsejáték Zrt. ikonikus számsorsjátékának születésnapját is ünnepeljük. Az ország kedvenc lottójátéka, az Ötöslottó 1957-ben, vagyis 65 éve indult hódító körútjára.

Fotó: Szerencsejáték Zrt.

Az estét a fiatalok elsőszámú kedvence, a VALMAR nyitja, akik Szikora Róberttel közös kollaborációjukkal, az „Úristen” című dalukkal örökre beírták magukat a zenelejátszók történetébe. A duó a YouTubeon 4 hónap alatt 23 milliós megtekintést generált és a streaming szolgáltatók listáin is éllovasként szerepel. A VALMAR párosát a Follow The Flow követi, a trió 18:30-kor lép színpadra. A zenei formáció 2018-ban letarolta a slágerlistákat „Nem tudja senki” című dalukkal, amely nem csak platinalemezt zsebelt be, de a hozzá készült videóklip a második valaha legnézettebb magyar videoklip lett, három év alatt több mint 66 milliós megtekintéssel. Az estét hazánk legsikeresebb női előadójának fény- és pirotechnikai elemekkel kiegészített különleges show-ja zárja. Rúzsa Magdit 2005-ben ismerhette meg a nagyközönség, közel 20 éves zenei karrierje során számtalan teltházas turnét, arany- és platinalemezt tudhat magáénak, Aprócska blues című dalát pedig Európa-szerte megismerhették, hiszen 2007-ben ő képviselhette Magyarországot az Eurovíziós dalfesztiválon, ahol a legjobb dalszerző díját is átvehette. A kétszeres Fonogram-, továbbá Petőfi Zenei-, valamint Máté Péter-díjas énekesnő, akinek dalait 2021-ben a legtöbbet hallhattuk a rádiókban 20:00-kor lép színpadra.

A korábbiakhoz hasonlóan a látogatók a szórakozás mellett egy jó ügyet támogathatnak, hiszen a nemzeti lottótársaság a helyszínen értékesített termékek után befolyt összeget 100%-ban az Ökumenikus Segélyszervezet részére ajánlja fel, amely a Kapaszkodó gyermekfejlesztő programján keresztül összesen több mint 3000 nehéz körülmények között élő hátrányos helyzetű gyerekeknek biztosítanak a többek közt iskolán kívüli korrepetálást vagy éppen fejlesztő foglalkozást.

A Szerencsejáték Zrt. társadalmi felelősségvállalásának központjában a fogyatékossággal élők állnak, ezért kiemelten fontosnak tartja, hogy a Szuperkoncert élményét, hangulatát számukra is elérhetővé tegye, ezért a fogyatékossággal élők egy külön, a színpad közvetlen közelében elhelyezett, akadálymentes lelátóról élvezhetik a koncerteket. A helyszínt egy különálló, kizárólag számukra fenntartott beléptetési ponton közelíthetik meg.

Fotó: Szerencsejáték Zrt.

A nemzeti lottótársaság továbbra is elkötelezett abban, hogy a Szuperkoncert ne csak a fővárosban élők számára legyen elérhető. Az eseményre vonattal, illetve autóbusszal utazók 50%-os menettérti kedvezményben részesülhetnek október 1-jén a MÁV-START Zrt. és a Volánbusz Zrt. járatain. A kedvezmény bármely belföldi állomásról bármely budapesti állomásra és megállóhelyre érvényes.

Minden, a koncerthez kapcsolódó aktuális információról a szuperkoncert.szerencsejatek.hu weboldalán, valamint a nemzeti lottótársaság közösségi oldalain tájékozódhatnak.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nem atombomba volt, még csak pukkanás sem: Magyar Péteren röhögnek az interneten - itt vannak a legjobb mémek!

origo.hu

Berki Mazsi először jelent meg nyilvánosan a barátjával

life.hu

Ezek a legveszélyesebb csillagjegyek

hirtv.hu

Műsorváltozás: 21 órától a Varga Judit-interjú a HírTV műsorán

ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

mandiner.hu

Váratlan helyről kapott támogató szavakat Varga Judit

origo.hu

Megyeri Csilla reagált a szakításáról szóló pletykákra

mindmegette.hu

Muskátli kiültetése a tél után: ha így csinálod, nyáron ontani fogja a virágokat

ripost.hu

3 előre elkészíthető, isteni saláta a húsvéti asztalra

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

ripost.hu

„Késsel a kezében járkált” - könnyezve mesélt drámai részleteket Varga Judit

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

"Édesanyámmal félve lapultunk": késsel járkált otthonában Magyar Péter, Varga Judit férje

INSIDER

Csak a legjobb áron vásárolj! Az Árfigyelővel még olcsóbban tudsz felkészülni az ünnepi hétvégére

INSIDER

„Késsel a kezében járkált” - könnyezve mesélt drámai részleteket Varga Judit

INSIDER

Megszólalt egy szakértő Varga Judit bejegyzéséről: ez a bántalmazás tankönyvi példája

INSIDER

Szívszorító: Húsvéti nyuszik és tojások díszítik a 15 évesen elhunyt Dominik sírját

INSIDER

"Ha lenne kiben hinni, akkor még ma is élne" – kiderült, ezért halt meg a miskolci lépcsőn Zoltán

INSIDER

Pusztított a tűz Pilisen: percek alatt hatalmas terület állt lángokban

INSIDER

Démon akarta felfalni Tímea lányát: retteg az éjszakáktól a veszprémi család