INSIDER

Szerző Ripost

2 hónapja

„20 métert zuhantam, mielőtt földet értem” – sokkoló részleteket árult el az óriáskerékről lezuhant Áron

Azért élte túl a zuhanást, mert egy fa tompította az esését. Még mindig kórházban van.

Szerző Ripost

Mint arról korábban a Ripost is beszámolt, egy fiatal férfi lezuhant a Balaton Sound fesztivál óriáskerekéről. Később Győrfi Pál adott tájékoztatást az állapotáról. 

Sokáig az intenzív osztályon kezelték Áront a kórházba, aki maga számolt be brutális balesetéről videóüzenetben. Azért élte túl a zuhanást, mert egy fa tompította az esését. A vízilabdázó fiú gerincét is műteni kellett, így kérdéses, hogy folytathatja-e sportkarrierjét.

Fotó: police.hu

„Lezuhant egy fiatal az óriáskerékről. Ez úgy történt, hogy sajnos én voltam” – kezdte Áron, majd így folytatta: „16-20 métert zuhantam mielőtt földet értem. A földet érésemet egy fa tompította. Éjfél körül történt ez és onnan egyből Kaposvárra, a műtőbe szállítottak. Egy gerincműtéten estem át, a csigolyámat műtöttek.” 

Mint kiderült, Áron hibázott és nem az óriáskerék romlott el. A fiatalnak túl jó volt a kedve bulizás közben, felült az óráskerékre, majd valamiért úgy döntött, átmászik a korláton. A fesztivál műszaki vezetője szerint ez óriási felelőtlenség volt, és szerencséje van a fiatalnak, hogy pár töréssel megúszta.

Áron azonban arról nem beszélt, miért mászott át a korláton a figyelmeztető jelzések ellenére. Az életét kockáztatta a buli hevében.

Több hasonló tragikus baleset történt az elmúlt években. A fesztiválozó fiúnak az egyik sérült anyja próbálna segíteni.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!