Létrehozva: 2022.01.03.

Gyilkos drogkoktél végzett Homonnay Gergellyel, a DK politikusával

Egy olaszországi privát klubban, a római Bananon nevű luxus-szórakozóhelyen lett rosszul szilveszter éjszaka a DK-aktivistája, a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni az életét. Többfajta kábítószergyanús anyagot is találtak nála, a kommentelők szerint ismert volt róla, hogy rendszeres drogfogyasztó. Különösen kedvelt egy kétféle kábítószerből álló, veszélyes koktélt.

A Corriera Della Serra olasz lap számolt be elsőként Homonnay Gergely, a DK politikusa, a Gyurcsány családhoz személyesen is közel álló aktivista haláláról. Homonnay a Gyurcsány família egyik kedvencének számított, gyakran fotózkodtak együtt, az aktivista a DK legutóbbi kongresszusán vezérszónoki szerepet is kapott.

Az 53 éves blogger a Róma belvárosában található Bananon privát luxusklubban lett rosszul a mellékhelyiségben, és a gyors közbeavatkozás ellenére sem tudták az életét megmenteni.

Az olasz Bananon privát klubban vesztette életét.

A Corriera Della Serra értesülései szerint Homonnay, aki a Bananon privát klub VIP-tagja volt, önálló lakosztállyal is rendelkezett, a mosdóban lett rosszul.

Ételt, italt, élénkséget, masszázst, játékokat, zenét, és privát zónát ígér a klub.

A személyzet egyik tagja fedezte fel, hogy a DK politikusa bajban van, légzési nehézségekkel küzd, és azonnal mentőt hívott, akik már hiába próbálták az aktivistát újraéleszteni.

A rendőrség több fajta kábítószergyanús anyagot is talált Homonnaynál, egy zacskóban port, és egy fiola folyadékot, ezek elemzése, illetve az igazságügyi boncolás eredménye tárhatja majd fel a halál pontos okát, de a lap szerint a egyszerrekokaint és Ginát (amit a köznyelvben csak nemi erőszak drognak hívnak), fogyaszthatott Homonnay.

Erre utalnak a neten megjelent kommentek is. Többen állítják, hogy ismerősei körében köztudott volt, hogy Homonnay rendszeres drogfogyasztó. „Minden szexbulin szét volt esve, imádott mindent” – írta egy ismerős.

Homonnay már 2018-tól a DK szekerét tolta, felszólalt Gyurcsányék kampányzáróján az akkori választások DK-s kampányzáróján. Homonnay egyik szervezője, vezérszónoka volt a Mi vagyunk a többség tüntetéseknek, amiben már 2018-ban, a Fidesz kétharmados győzelme után az ellenzéki pártok összefogását sürgette. Egy Facebook-bejegyzésben pedig arról értekezett, ha nem találkozik Dobrev Klárával, akkor valószínűleg már korábban elhagyja az országot.

Homonnay a nyáron sokak ellenszenvét váltotta ki azzal, hogy „Hajrá, franciák!” – felütéssel indította a magyar válogatott franciák elleni mérkőzése elé időzített Facebook-bejegyzését.

Mellszélességgel kiálltak egymás mellett.

Tavaly decemberben a bíróság becsületsértésért elítélte, és egy év próbára bocsájtotta, amiért Novák Katalint „aljas náci féregnek” nevezte. Homonnay, amikor koronavírusos lett, azzal viccelődött a neten, hogy fideszesek közé megy tüsszögni, és először az általa csak propagandistáknak nevezett újságírókat fertőzi meg. Több kereszténygyűlölő posztja is napvilágot látott, azt írta például, hogy „ha Jézus feltámadna, ő vezetné a Pride-felvonulást„.

Gyurcsány Ferenc Facebook-posztban búcsúzott el a DK politikusától: ”Elment Homonnay Gergő. Találja meg útját a szeretet, a megértés és a befogadás örök, végtelen útján! Valójában csak szeretni akart szabadon. Szerinte ez megkérdőjelezhetetlen jog. Szerintem is. Szenvedélyes volt. Mert érzett. Ezért sokszor karmolt. Mint Erzsi. A másik énje. Milyen őrület így elmenni és most?! Ölellek.„ – írta a DK elnöke.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Brutális, 43 fok feletti kánikulára és pusztító viharokra készülhetünk Budapesten is

origo.hu

Egyre többen halnak meg szex közben, és már kezdik sejteni, miért

borsonline.hu

Dráma Bács-Kiskun vármegyében: terhes édesanyjukkal együtt mentették ki a három pici gyermeket

magyarnemzet.hu

Óriási doppingbotrány miatt magyar úszók olimpiai helyezése is változhat

metropol.hu

Közleményt adtak ki a Házasság első látásra című műsorral kapcsolatban

magyarnemzet.hu

Az iskolások harmadát érinti egy különleges egészségügyi probléma

origo.hu

Fejjel lefelé mutogatja a hatalmas melleit Sydney Sweeney - fotók

astronet.hu

Ennek a 4 csillajegynek beteljesülést hoz a Skorpió telihold

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

jatek.hirfm.hu

Nyerő ajándékok. Vigye el őket a Hír FM játékában (hirdetés)

ripost.hu

Válassz egy holdat és kiderül, mi a legnagyobb titkod

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Követői tették helyre a hazugsággal kampányoló Magyar Pétert

INSIDER

Luxusterepjárót állított Karácsony Gergely a Blaha közepére

INSIDER

Akár tíz évre is börtönbe kerülhetnek a hídpénzbotrány elkövetői

INSIDER

Győr belvárosában járt Orbán Viktor, folytatódott az országjárás

INSIDER

Bilincsben vitték el: botrányos, mire vetemedett a magyar nő az autópályán

INSIDER

Kocsis Máté: Benyújtottuk az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

INSIDER

Nem állt le az ámokfutó, tömeges mészárlást készíthetett elő a miskolci férfi

INSIDER

Aggodalom: visszakerült a kórházba a magyar kislány, akit kiságyában harapott meg egy patkány