gyurcsány

27 találat
POLITIK

Gyurcsányék most a rezsivédelmi alapot támadják

INSIDER

Gyilkos drogkoktél végzett Homonnay Gergellyel, a DK politikusával

Egy olaszországi privát klubban, a római Bananon nevű luxus-szórakozóhelyen lett rosszul szilveszter éjszaka a DK-aktivistája, a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni az életét. Többfajta kábítószergyanús anyagot is találtak nála, a kommentelők szerin

INSIDER

Gyurcsány programját hajtaná végre Márki-Zay Péter

A baloldal miniszterelnök-jelöltje, akár egy nyomulós porszívóügynök, igyekszik a választókra rásózni politikai programját. Nagy hangon dicséri portékáját, lyukat beszél az emberek hasába, pedig amit ígér, a 99 százalék megsarcolásáról szóló baloldali pol

POLITIK

Újabb zsíros falathoz juthat Budapesten Gyurcsány államtitkára

Karácsony Gergely a Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ igazgatósági tanácsába ajánlja főtanácsadóját, a nemrég elbukó kampányfőnökét.

INSIDER

Hatalmas az érdeklődés, ma kerül a mozikba az Elk*rtuk című politikai krimi

Már az első héten elkeltek a meghirdetett jegyek az Elk*rtuk című film első előadásaira, ami mutatja, milyen nagy érdeklődés övezi a 15 évvel ezelőtt történteket egy politikai krimiben feldolgozó alkotást. A film premierje október 21-én csütörtökön lesz.

INSIDER

Elk*rtuk kulisszatitok: így döntötték el, hogy ki játssza Gyurcsány Ferencet

Mindenki arra kiváncsi, hogy ki bújt Gyurcsány bőrébe.

INSIDER

Megjelent a Ripost7 legfrissebb száma

Ezen a héten is rengeteg megdöbbentő és érdekfeszítő írás található a Ripost7-ben, melyből most egy kis ízelítőt adunk.

INSIDER

Újabb videó a dülöngélő Gyurcsányról: félrebeszélt, majd autóba ült és vezetett

Egy új videó rávilágít arra, hogy Gyurcsánynak nem csak az egyensúlya megtartásával voltak problémái, hanem a beszéde is erőteljesen akadozott. A sokak szerint hullarészeg DK-elnök ezt követően ráadásul még vezetett is.

INSIDER

Már nem is titkolják, Gyurcsányék bezárnák a kórházak felét

Az ellenzék szakpolitikusa elismerte a tervet.

POLITIK

Szexmasszőrrel repült Brüsszelbe Gyurcsány

A nő szelfit osztott meg a baloldal nagyvezérével: „Zsa Brüsszelbe fröccsözni” felirattal.

FAZÉK

Levesfotót lopott Gyurcsány

Gasztronómiai bejegyzésnek álcázott politikai poszttal akarta tüzelni rajongóit Gyurcsány Ferenc a hétvégén, de nem volt hozzá elég alapanyaga. Úgyhogy a régi recepthez nyúlt. Lenyúlt.

INSIDER

Megjelent a Ripost7 legújabb száma!

Gyurcsány áldozatai, Böjte felkaroltjai, Diana drámájának sokkoló részletei – ezekről és sok más érdekes témáról olvashatsz a Ripost7 legújabb számában. Keresd az újságárusoknál!

INSIDER

Gyurcsány egészségügyi szakpolitikusa szerint a keleti vakcina: kitolás

Az oltásellenes baloldali politikus szerint csak orosz és kínai vakcinával oltani kitolás.

INSIDER

Nem kellhetett a kínai vakcina Gyurcsány elhunyt politikusának

Penz Andrásnak a Magyar Nemzet információja szerint felajánlották az oltást.

HARCÉL

Kocsis Máté: Téged lebeszélnek, de magukat beoltják

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője szerint a baloldaliak hónapok óta azon ügyködnek, hogy elbizonytalanítsák az embereket az oltásokkal kapcsolatban.

INSIDER

Gyurcsányék az emberek életét veszélyeztetik az oltásellenes uszítással

Hónapok óta tudatosan hergelnek a megoldást jelentő oltások ellen.

INSIDER

Gyurcsányék családi cége pert vesztett Deutsch Tamással szemben

A Kúria helyt adott Deutsch Tamás felülvizsgálati kérelmének, az Altus Befektetési Zrt. keresetét pedig teljes egészében elutasította, egyben a perben hozott első és a másodfokú ítéletet hatályon kívül helyezte és megváltoztatta

POLITIK

Aki tönkretette az országot, ma a baloldalt vezeti

Magyarország erősödik, amióta hátat fordított a baloldal rossz gazdaságpolitikájának. Ez áll a Fidesz közleményében, amely a kiváló (4,9 százalékos) GDP-növekedést kommentálja.

POLITIK

Eljárás indulhat Gyurcsány Ferenc ellen

Még a héten kezdeményezi a vagyonnyilatkozat-tételi eljárást Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnökkel, a DK elnökével szemben Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója az Országgyűlés mentelmi bizottságánál – értesült a Magyar Nemzet.

POLITIK

A DK állami pénzből fizeti csókosait

A Gyurcsány-kormány idejéből ismert két régi bizalmas, Dessewffy Tibor és Ficsor Ádám érdekeltségeit hizlalta leginkább az elmúlt másfél évben a DK-képviselőcsoportja – olvasható a HVG.hu-n.

HARCÉL

Soltész Miklós: Óriási baj van Gyurcsány fejében

Ha Gyurcsány Ferenc meg akarja tiltani, hogy valaki imádkozhasson a hazáért, másokért, a nemzetért és az ország vezetőiért, akkor óriási nagy baj van a fejében – mondta a Magyar Hírlapnak Soltész Miklós egyházügyi államtitkár.

HARCÉL

Puzsér és Gyurcsány megmondta az igazat Karácsonyról

A Fidelitas Facebook-oldalán látható videóból egyértelműen kiderül, hogy az ellenzék valóban cirkuszi bohócjelenetbe illő módon esik egymásnak.

HARCÉL

Örök szégyenbélyeg Gyurcsányon az őszödi beszéd

Éppen 13 évvel ezelőtt, 2006. szeptember 17.-én került nyilvánosságra Gyurcsány Ferenc Őszödön, zárt körben elmondott botrányos beszéde. Botrányos volt a stílus is, de még inkább az, amiről szólt. Emlékszünk: „Hazudtunk reggel, éjjel meg este” – vallotta

BOZÓT

Mit válaszolt a részegséggel vádolt Gyurcsánynak a megfenyegetett LMP?

Mondj igazat, beverik a fejed! Vajon beigazolódik-e a régi magyar mondás annak az LMP-s politikusnak az esetében, aki azt állította, hogy Gyurcsány tegnap komolyan részeg volt, amikor az ellenzék az együttműködésről tárgyalt.

BOZÓT

Váratlan fordulat a 6 milliárdos ügyben

A Fidesz szerint gátlástalanul visszaél a joggal az MSZP és a DK politikusa, Czeglédy Csaba, aki a 6 milliárdos áfacsalás miatti előzetes letartóztatásból úgy akar szabadulni, hogy jelölteti magát a választáson.

HARCÉL

Betenne a béremeléseknek az ellenzék

A Fidesz szerint, ha a jövő évi választáson az ellenzék kerülne hatalomra, nem folytatódna a jelenlegi béremelési és adócsökkentési politika, helyette növelnék a terheket, amivel megállna a keresetek emelkedése.

A baloldalon ma is Gyurcsány az igazi vezér!

A Fidesz szerint ma is Gyurcsány Ferenc DK-elnök az igazi vezér a baloldalon, ahol az ő érdekei szerint, az általa diktált ütemben alakulnak a dolgok.