1 éve

A zuglóban halálra késelt anya tragédiája: vallott a férj, sokkoló fejleményekre derült fény

Döbbenetes magyarázattal állt elő A. Mohamed a nyomozási bíró előtt.

Anyai nagymamája neveli tovább azt a két és fél éves kisfiút, akinek az édesapja a szeme láttára szúrta halálra a feleségét, a gyermek édesanyját. A zuglói késelés miatt árván maradt kicsi és nagymamája megsegítésére a barátok összefogtak és gyűjtést szerveztek.

Borzalmas tragédia történt Zuglóban (Fotó: MTI / Mihádák Zoltán)

„Április 24-én ez a csodálatos 2 és fél éves kisfiú elvesztette az édesanyját, és teljesen árván maradt. Az apukáját letartóztatták a felfoghatatlanul értelmetlen szörnyűségért, ő pedig a szerető nagymama gyámsága alá került. Azért indítjuk ezt az adománygyűjtő oldalt, hogy egy kis támaszt nyújthassunk a családnak ebben a szörnyű tragédiában„ – olvasható az internetes felhívásban. A családi tragédia múlt hét szombaton történt. Eszter és marokkói származású férje már válófélben voltak, a közös gyerek miatt azonban találkozniuk kellett. A kapcsolat állítólag a férfi beteges féltékenysége miatt romlott meg. A végzetes napon a nő édesanyjának autójába ültek be a XIV. kerületi Füredi parknál, ahol nagyon összevesztek.

Tagadja tettét

A közelben lakók hallották, ahogy a 37 éves A. Mohamed arab nyelven ordít Eszterrel. Majd a férfi elővette kését, amivel több szúrással halálra sebezte az asszonyt. A pici végignézte édesanyja haláltusáját. A férfit a rendőrök a közelben elfogták. A Blikk szerint letartóztatásáról döntő nyomozási bíró előtt A. tagadta tettét, azt állítva, a felesége már nem élt, amikor ő beült a kocsiba. A. Mohamed előtt a bűncselekményt megelőzően fényes karrier állt, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi Doktori Iskolájában tanult.

Fotó: MTI / Mihádák Zoltán

Elviselhetetlen volt a magatartása

„Mohamed egy igazi balhés alak volt. Állandóan kötekedett a diákokkal és a tanárokkal is. A képességei tényleg kiválóak voltak, de a magatartása elviselhetetlen. Mindenben és mindenkiben csak a hibát kereste. Egy ideje már az egyetem területén lévő kollégiumban lakott” – árulta el A. egyik diáktársa.

A. Mohamedet a rendőrség emberöléssel gyanúsítja. Tettéért akár 20 év börtönbüntetést is kaphat, a nyomozási bíró döntése értelmében addig is a férfi jelenleg letartóztatásban van.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!