6 éve

Albérlet szexért! Egyre jobban terjednek az "ingyenes" lakásajánlatok...

A Ripost utánajárt, mit is jelentenek az ingyenes, vagy egy forintért hirdetett albérletek. Hát, az biztos, hogy erõs gyomor nem árt hozzájuk...

Lassan felrobban az albérletpiac, mert egyre nagyobb a kereslet, az árak már az égig érnek. Persze lehet találni olyan hirdetéseket is, ahol ingyenes lakhatást ígérnek. Legalábbis nem pénzzel kell fizetni, már ha bírja az ember gyomra.

A %RIPOST% utánajárt, mit is takarnak az egyforintos, vagy ingyenes hirdetések...

Az egyik hirdetésben ingyenes lakhatást biztosítanak nemdohányzó nőnek, cserébe „némi házvezetésért, intim kapcsolat nélkül”. Kaptam az alkalmon, jelentkeztem, ám a válaszban már egyértelműen közölték: a 20 négyzetméteres lakásban együtt kellene lakni a főbérlővel, aki magát segítőkész, sportos úrnak írta le.

Külön felhívta a figyelmemet arra, hogy „összetartozást” kér, és bár nem az intim kapcsolat az elsődleges cél, de bónuszpont jár érte, ha kölcsönös a szimpátia…

Egy másik hirdetésben is ingyenes albérletet kínáltak, itt már a jelentkezéshez is képet kellett küldenem magamról. A válaszlevél teljesen egyértelművé tette, hogy fizetnék az albérletemet akár egy, vagy több éven keresztül is, és további havi fix 100 ezer forintot kapnék, ha mellette heti egy-két alkalommal „jól éreznénk magunkat egymással”.

(A cikk a következő oldalon folytatódik!)


Volt olyan hirdető is, aki már az első randinkon 50 ezer forint azonnali segélyt adott volna. Nála elengedhetetlen a kölcsönös szimpátia, és azt is elmondta, hogy nem akar több lányt támogatni, hosszú távban gondolkodik. Úgy fogalmazott, azért támogatna egy lányt, hogy annak ne kelljen aggódnia a pénzen és a megélhetésen, és teljes energiájával csak a tanulásra koncentrálhasson. Igazi emberbarát hozzáállás…

Egy jól szituált férfi is fizette volna az albérletem, de ő nem kért szexuális együttlétet. Legalábbis nem a megszokott értelemben.

Õ azt szerette volna, ha néztem volna, ahogyan magát simogatja...

Egy 30-as férfi pedig igazi Christian Greynek gondolta magát A szürke ötven árnyalatából... Levelében leírta, hogy a kezét két dologra használja: napközben sok pénzért dolgozik, este pedig fenekelni szeret vele.

Ha elviselném, hogy naponta megver – „éppen csak, hogy pirosodjon a bőr” -, a fennmaradó időben a tenyerén hordozna...

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!