Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
Létrehozva: 2023.09.03.

Borzasztó tragédiák: Sztárok, akik eltemették gyermeküket

Nincs annál fájdalmasabb, mint amikor egy szülő temeti saját gyermekét. Összeszedtük azokat a hazai és külföldi sztárokat, akik átéltek már efféle tragédiát. Sajnos jócskán akad ilyen külföldön és itthon is egyaránt.

Négy éve már, hogy Lesi László, azaz L. L. Junior kisfia átszaladt az út egyik oldalról a másikra és elütötte egy autó. A három éves kisfiú, Dávidka, aznap örökre itt hagyta a családját, amit azóta sem dolgoztak fel.  A szülő nem arra hivatott, hogy eltemesse a saját vérét, hiszen a világ rendje az lenne, hogy a gyermek búcsúzzon a szülőtől. Sajnos mégis történnek olyan tragédiák , amikor elfogynak a szavak és a szülő élete örökre gyászba borul. 

 

Végzetes gázolás 

2019 augusztus 31-én Lesi Dávidkát örökre elvesztették szülei. Halála, temetése, a botrányokkal tűzdelt tárgyalssorozat, vádemelés...ez lett a tragédiából. A kisfiú csak kisfiúként viselkedett, amikor átszaladt az úton. A szülők, Hopp Csilla és L.L. Junior mai napig elcsukló hangon beszélnek és emlékeznek rá.

Örökre magamat fogom hibáztatni a gyermekem haláláért...

– mondta az ügy egyik megrázó tárgyalásán a szemtanú, maga az édesanya. 

 A kis Dávid mindössze 3 évet élt Fotó: Ripost

 

Fiatalon eldobta az életét magától 

Mindenki, aki ismerte, szerette Csuja Imre kisebbik fiát, Bencét, a fiatal férfi mégis eldobta magától az életet. A 29 éves fiú éveken át küzdött a démonaival, jóllehet, látszólag minden adott volt az életében. A színésznek azonban nem csupán egyik, de mindkét fiát el kellett temetnie, hiszen Bence még kicsi volt, amikor Csuja nagyobbik fia, Gergő is saját kezével vetett véget az életének

Csuja Imre minkét fiát eltemette. Fotó: Nagy Balázs

 

Feladta a szíve, pedig tele volt tervekkel

Sylvester Stallone legidősebb fia, Sage Moonblood Stallone 36 éves korában tragikus hirtelenséggel hunyt el Los Angelesben található otthonában, holttestére a házvezetőnő talált rá. Ugyan voltak feltételezések, miszerint gyógyszer-túladagolás okozhatta a halálát, ám később megállapították, hogy szívinfarktus miatt hunyt el. Sage tele volt tervekkel, éppen házasodni készült.

Rocky V
Szívinfarktus miatt hunyt el Stallone legidősebb fia Fotó: Photo12 via AFP

 

Beverte a fejét a kádban

John Travolta fia 2009-ben hunyt el mindössze 16 éves korában egy családi nyaralás során a Bahamákon, miután beütötte a fejét. A tini autista volt, ami gyakori, erős rohamokat okozott a fiúnál. A tragédia napján is egy ilyen rosszullét tört rá a fürdőkádban, olyan erősen verte be a fejét, hogy életét vesztette.

L intrus
Fotó: PARAMOUNT PICTURES / DE LINE PIC

A mélybe zuhant 

Eric Clapton is korán elvesztette kisfiát, aki máig ismeretlen okokból kiesett az ablakon és a mélybe zuhant. 5 éves sem volt a kisfiú. Clapton teljesen összetört. Egy időre elzárkózott a külvilágtól, ám, már ekkor formálódott benne az a dal, amelyet fia emlékének szentelt: a Tears In Heaven. Ez volt számára a gyógyír...


 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek