HŰHA

Szerző Maca néni

2 hónapja

Hatalmas öngólt rúgott a világsztár! Ez így nagyon gagyi...

Kevés kellemetlenebb dolgot tehet egy dúsgazdag híresség annál, amit a napokban hazánkban járt Ronaldinho tett.

Szerző Maca néni

Tény, hogy az egykori világklasszis futballistára minden rájárt a rúd az utóbbi években, de azért nem gondoltuk, hogy ekkora a baj. Az aranylabdás játékosért egykor versengtek az élvonalbeli klubok és természetesen földi haladó szemével nézve felfoghatatlan pénzeket keresett. Aztán Ronaldinho hozott pár rossz döntést. 

Fotó: Facebook

 2015 körül védett területen építkeztek Porto Alegrében, ezért pénzbüntetést kaptak. 2018-ban az ügyészség zárolta az ő és fivére bankszámláját, mivel 2 millió euróval tartozik, emellett bevonták az útleveleiket. De mégis számos helyen felbukkant jótékonysági mérkőzéseken. 2020 márciusában Paraguayban testvérével együtt előállították őket a hatóságok, mert a gyanú szerint hamis iratokkal érkeztek az országba. Hotelszobájukat átkutatták és megtalálták a hamis okmányokat. Másnap kihallgatták a korábbi aranylabdás brazil labdarúgót. Később kiengedték őket a kihallgatás után. Azon a hétvégén újra letartóztatták őket és börtönbe kerültek. Mindez elég ok lehet arra, hogy kissé elszegényedjen, de úgy tűnik, arra nem, hogy lejjebb adjon a kivagyiságból.

Történt ugyanis, hogy a Ronaldinho egy sporteseményen jelent meg Budapesten, ahová felvette a 2 millió dollárt érő luxusóráját. Ez bizony hiba volt, hiszen a Beszéljünk órákról néven futó TikTokoldal szakértője most világgá kürtölte, hogy a az említett óra nem ér többet 80 dolcsinál. Merthogy csupán egy olcsó utánzat. 

@beszeljunkorakrol Ronaldinho Budapesten viselt $2.000.000-os Richard Mille RM-036 kinézetű órája csak egy $80 dolláros hamisítvány #órák #karóra #ronaldinho #richardmille #nevegyetekreplikát ♬ Armadilha - Guélcio Smith

Azért ez tényleg cink...

Szerző Maca néni

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!