FÜLES

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.10.02. 18:00

Tornóczky Anita szerelmes fotón mutatta meg kerekedő pocakját

Tornóczky Anita kismamafotója mindenki szívét megolvasztja.

Mint ahogy arról a Ripost már beszámolt, Tornóczky Anita júniusban jelentette be, hogy kedvesével, Miklóssal babát várnak. Ez pedig igazi csoda, hiszen a 46 éves műsorvezető és párja már hosszú ideje küzdött azért, hogy szülők lehessenek, egészen pontosan öt éven át próbálkoztak a családalapítással. A várva várt sikert a végül a második lombikprogram hozta meg számukra, boldogságuk pedig azóta is határtalan. 

293A2134
Fotó: Szabolcs László

Azóta mondhatni, hogy Tornóczky Anita élete a feje tetejére állt, ugyanis egy házfelújításon is túl van. Nemrég pedig arról számolhattunk be, hogy egy képe miatt féltették a rajongói. 

Tornóczky Anita egyébként végtelenül boldog. Ez sugárzik legfrissebb szerelmes fotójáról is, amin megmutatta kerekedő kismamapocakját. A nagy sürgés forgás mellett nem sok ideje maradt klasszikus többórás, nagy ruhás történetre, de a végeredmény így is tökéletes lett. 

„Bár nagyon nem vagyok kibékülve a súlygyarapodásommal, de ennek ellenére, vagy épp pont ezért szerettem volna néhány “kismamás” képet. Időm és energiám a házfelújítás mellett nem volt klasszikus több órás, nagy ruhás storyhoz és az is nagy előny, hogy @vivienborzi 20 éve ismer és @raczbarbiestyle pontosan értette mit szeretnék viselni. Néhány képet megosztok majd Veletek, mert szeretem a végeredményt. Egy biztos, örök emlék” – írta bejegyzéséhez Tornóczky Anita. 

„Miről beszélsz Anita? Nagyon szép vagy irtó jól áll neked a pocid és persze az a csodalatos érzés amikor mozog picur! Élvezd nagyon puszi”

„Gyönyörű kismama vagy! Boldog babavárást kívánok nektek!”

„Nagyon kedves, meghatóan szép fotó!”

„Gyönyörűek vagytok így, immár hármasban”

„Gyönyörű vagy! Nincs semmi gond. Csodalatos a kép!” 

„A szeretet sugárzik rólatok!”

„Gyönyörű kismama vagy Anita”

- írták Anita elámult rajongói. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek