Nagy tömegben vietnámi és thai kamulájkokat vásárolt Magyar Péter

INSIDER
Létrehozva: 2024.08.09.

Összeomlott a várandós Tornóczky Anita: "Egy napig meg sem tudtam szólalni"

A műsorvezető és családja az orvosokkal együtt mindent megtettek szerettükért, de végül el kellett engedniük. Tornóczky Anita, aki első gyermekét hordja a szíve alatt, összeomlott.

Élete egyik legszebb időszakát éli a magyar híresség, 46 évesen első gyermekével várandós. Tornóczky Anita boldogan készül az anyaságba, nem gondolta, hogy közben a gyásszal is meg kell küzdenie. Elvesztette imádott szőrös társát, aki 14 évig volt mellette. 

Tornóczky Anita
Tornóczky Anita a Sziget Fesztiválon már tudott egy kicsit mosolyogni (Fotó: Facebook)

A gyásztól elnémult Tornóczky Anita

A várandós híresség júniusban jelentette be Instagram-oldalán, hogy sok küzdelmes év, sok fájdalom után, 46 évesen gyermeket vár. Tornóczky Anita már a második trimeszterben van, alig várja, hogy karjába vegye kisfiát. A babavárás időszakát kutyái is nagyon élvezik, gyakran bújnak oda pocakjához. A kismama örömébe váratlanul kedvence rosszulléte zavart bele. Az aggódó gazdi június elején posztolta, hogy a menhelyről hozzájuk került Minike életét az orvosok mentették meg. Pár nappal ezelőtt már azt is tudták, olyan fájdalmai vannak a kutyusnak, hogy el kell engedniük, ezért utoljára levitték kedvenc helyére a Balatonhoz. 

„Minike utolsó napjait éli, sajnos a tüdejét teleszórta a daganat. Levittük magunkkal a Balatonra is, ahol mindig szeretett lenni. A szülinapomon volt 4 kicsi gyerek, akik nagy szeretettel es nagyon finoman néha megsimogatták. Egyszer csak az egyik mellé feküdt és betette az ágyba Mini mellé a nyunyókáját. Meghatódtam, mint ne mondjak” írta szomorúan Tornóczky Anita posztjában a kedves fotóhoz. Pár nappal később egy gyönyörű megemlékező videóval búcsúzott szerettétől. 

Pár nappal később egy gyönyörű megemlékező videóval búcsúzott szerettétől. A gyászoló kismamával a Sziget Fesztiválon találkoztunk, ott kérdeztük meg tőle, hogy milyen érzések kavarognak benne.

Nem nagyon találom a szavakat… Minike 14 évig élt, mentett kutyus volt. Sajnos beteg lett, a tüdejében olyan mértékben elszaporodtak a rákos sejtek, hogy az orvosnak nem volt más választása és persze nekem sem… el kellett altatni. Nagyon sokat sírtam, rettenetesen nehéz volt elengedni őt. Várandósan talán még jobban megviselt, a hormonok miatt sokkal érzékenyebb vagyok mostanában. Egy napig meg sem tudtam szólalni

– mondta szomorúan.  

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek