A Mediaworks közleménye: DIGITÁLIS FÓKUSZ, ÚJ TARTALMAK, BŐVÜLŐ EGYÜTTMŰKÖDÉS

POLITIK
FÜLES

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.06.19.
Módosítva: 2024.06.19.

Özönlenek a gratulációk Tornóczky Anitának: „Kisbabánk lesz!”

46 évesen lesz édesanya a magyar híresség.

Instagram-oldalán jelentette be az örömhírt Tornóczky Anita műsorvezető. Hosszú ideig küzdött, hogy édesanya lehessen, ami most 46 évesen valóra is vált az álma. Párjával, Miklóssal öt éven át próbálkoztak a családalapítással, végül a második lombikprogram hozta meg számukra a sikert.

Élete legnagyobb vágya teljesült Tornóczky Anitának / Fotó: TV2

„Hazudnék ha azt mondanám, hogy könnyű volt az idáig vezető út, de sikerült! Kisbabánk lesz!” - kezdte szívhez szóló bejegyzését Anita. 

„Rendkívül szerencsésnek érzem magam, hogy minden támogatást megkaptam, amit ember kívánhat: a párom, a családom, a barátaim és rengeteg jó szakember fogta a kezem ezen a buktatókkal teli úton” - mesélte megpróbáltatásairól a műsorvezető. 

„Szívem tele van örömmel és hálával és, bejárva ezt az utat, célul tűztem ki, hogy ledöntsem a lombik körüli társadalmi titkolózást. Aki ezt végigcsinálja egyszer, kétszer, sokszor tízszer, az kemény csaj! Nincs mit titkolnia! (Elnézést kérek mindenkitől aki kizárólag állatos tartalmat szeretne fogyasztani az oldalamon mert mostantól lesz néhány ehhez kapcsolódó post) ” - zárta örömteli bejelentését. 

„Édes tündérke. Igazàn megérdemled Rengeteget küzdöttél és állandóan segítesz az ártatlan állatokon. Puszilunk Musukával” – üzente Vajna Tímea. 

„A legszebbeket a legjobbakat! Egészségben boldogságban!” - írta Liptai Klaudia. 
 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek