Rezzenéstelenül áll az élen a FIDESZ

POLITIK
FÜLES

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.10.24. 17:00

Leleplezte egy barát: döbbenet, Meghan Markle ilyen valójában

Ezzel a bennfentes véget is vetett a találgatásoknak. Ilyen lenne Harry herceg felesége?

Meghan Markle ritka üzenetet osztott meg egy „gyönyörű barátságáról”. Ő és Clare Waight Keller divattervező Meghan életének egyik legjelentősebb ruháján dolgoztak együtt. Kiderült, miként telt ez az időszak!

Clare Waight Keller a Givenchy divatháznál dolgozott tervezőként, amikor Meghan és Harry herceg 2018-ban egybekeltek. Ő volt az, aki megálmodta a menyasszony ruháját is, ez idő alatt pedig szoros barátságot kötöttek. A két nő hat hónapig dolgozott együtt, hogy megalkossák az álomszép esküvői ruhát, amely tovább növelte Waight hírnevét. Azóta tehát szoros kapcsolatot ápolnak, amit Meghan „gyönyörű barátságnak” nevezett.

Mint azt a divatguru elmondta, Meghan esküvői ruhájának megalkotása „nagyon személyes barátnői kapcsolatot” hozott létre kettejük között, sőt az esküvő után is folytatták az együttműködést.

2020-ban Waight Keller egy hosszú Instagram-bejegyzésben visszaemlékezett Meghan esküvői ruhájának tervezési folyamatára, mondván, egyike volt a legérzékenyebb és legszebb pillanatoknak az életében, mivel egy női művész számára ez nagyon személyes élmény. Később azt mondta, hogy pár nagy napjának részese lenni mindig karrierje „legemlékezetesebb pillanata” marad. Az, hogy Meghan ilyen jól együtt tudott működni a divatguruval, már csak azért is tart nagy érdeklődésre számot, mert számos alkalmazott azt nyilatkozta Meghanról, hogy nem tudja mit akar, kritikus személyisége pedig kiállhatatlan - írja a People.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek