Magyar Péter fontos embere a csoportos rablásért elítélt testőr

POLITIK
FÜLES

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.10.17. 18:00

Fény derült Meghan Markle sötét titkára, így teszi tönkre Harry herceget

Harry egyre boldogtalanabb, kilátástalan a helyzete. Katalin hercegné is próbál segíteni neki, de nincs mindenre befolyása.

Az utóbbi időben ellentétes információk láttak napvilágot azzal kapcsolatban, hogy Harry herceg békülni szeretne-e a királyi családdal. Egy bennfentes tisztázta a helyzetet, és egy szomorú tényezőre is felhívta a figyelmet.

Le prince Harry, duc de Sussex et Meghan Markle, duchesse de Sussex, évoquent leur nouvelle initiative visant à soutenir les familles victimes de harcèlement en ligne dans l'émission "Sunday Morning"
Meghan keltheti a legnagyobb feszültséget. / Fotó: JLPPA / Bestimage

Egy neve eltitkolását kérő forrás szerint Harry herceg egyre inkább Katalin hercegnére támaszkodik, hogy segítsen neki újra kapcsolatot teremteni a királyi családdal, miközben felesége, Meghan Markle irányító magatartása megnehezíti az életét.

Harry herceg mostanában egyedül tett látogatásokat New Yorkba, Londonba és Lesothóba, és bennfentesek szerint sokkal nyugodtabbnak és vidámabbnak tűnik ezen utak során. Az informátor szerint Harry hiányolja régi életének egyes részeit, hiszen „olyan sok mindent adott fel” a házassága miatt.

A hírek szerint Katalin segíti abban, hogy újra kapcsolatba lépjen bátyjával, Vilmos herceggel, valamint hogy újra megtalálj a helyét az Egyesült Királyságban. Ugyanakkor Meghan  irányító viselkedése akadályozza Harryt abban, hogy előbbre jusson - írja a geo.tv.

Harry annyi mindent feladott ezért a házasságáért. Azt sejtik, hogy igyekszik Meghant boldoggá tenni, de ez a saját boldogsága rovására megy

- vélekedett az informátor.

Katalin hercegnét a rákbetegsége rádöbbentette, hogy az élet rövid, nincs idő a vitákra, ezért valószínűleg támogatja Harryt és próbálja megenyhíteni férje szívét is. Meghannal ugyanakkor nem érintkezik, így arra nincs esély, hogy őt is jobb belátásra bírja!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek