LELKIZŐ

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.23. 09:30

Megrázó hír jött Katalin hercegnéről, még nincs vége a küzdelmének

Nem igazán fogjuk látni őt. Úgy hírlik, hogy akár az elkövetkező évtizedben is a nyilvánosságtól elvonulva élhet.

Katalin hercegné nemrég megosztott egy szívmelengető videót a családjáról, amint minőségi időt töltenek együtt. A felvétel sok természetközeli emléket megmutatott, amely kíséretében az is kiderült, hogy véget ért a háromgyermekes édesanya kemoterápiás kezelése. A teljes gyógyulásig vezető út vége még messzebb van, ugyanakkor Katalint a rákbetegség ráébresztette, minden pillanatot meg kell becsülni az életben!

Katalin hercegnét választották az Angol Rögbi Labdarúgó Szövetség védnökévé. Egy Anglia–Wales rögbimérkőzésen vett részt, ki kellett mutatnia mindkét csapat támogatását. De nem csak a csapatok felé tett főhajtást: a kabát főhajtás Diana hercegnő előtt is, aki hasonló ruhában jelent meg 1990-ben Eugenie hercegnő keresztelőjén.
A hercegné arra koncentrál, ami számára a legfontosabb! (Fotó: i-Images / eyevine /  Getty Images)

Úgy tudni, hogy a hercegné mostanra már újra munkába állt, bár a legtöbb teendőjét még otthonról intézi - írja a marca.com. A jövőre nézve már megtervezte a menetrendjét... Idén még két alkalommal jelenik meg a nyilvánosság előtt, majd ismét eltűnik a pletykák szerint. Döntését két fontos tényező vezérli: az egészsége és a gyermekei.

Jennie Bond királyi tudósító szerint az édesanya valószínűleg kevésbé lesz látható a nyilvánosság számára a következő évtizedben. A háttérből fog ténykedni, ugyanakkor kínosan ügyel majd rá, hogy a legtöbb időt a családjával tölthessen. A hercegné döntése minket is emlékeztet arra, hogy a látszat nem minden, a magunkról és szeretteinkről való gondoskodás mindig a legfontosabb.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek