Létrehozva: 2024.10.14. 17:00

„Egy kicsit nehéz volt most ez a 30-as” - drámai vallomást tett Kárpáti Rebeka

A csinos modell a közösségi oldalán öntötte ki a lelkét.

Kárpáti Rebeka az utóbbi időben nagyon ügyel a magánéletére, különösen azóta, hogy nemrégiben felbontotta a jegyességét milliárdos szerelmével. Az esküvő ugyan már nincs napirenden, de úgy hírlik, hogy a színésznő újra összejött Lénárd Andrással.

Kárpáti Rebeka
Kárpáti Rebeka az Instagram oldalán öntötte ki a lelkét Fotó: Ripost

A színésznő a napokban töltötte be a 30. életévét, ennek kapcsán pedig egy hosszabb bejegyzést tett közzé az Instagram-oldalán. A posztban kifejtette, hogy ennyi idős korában már máshol szeretett volna tartani, amivel nehéz szembesülni, de úgy döntött, hogy tiszta lapot indít.

Egy kicsit nehéz volt most ez a 30-as. Nem maga a szám miatt, hanem a nagyon célorientált, tudatosan tervezős karakteremmel szembesülni azzal, hogy ennyi idős koromra nem lett saját családom pedig szívből szerettem volna, hogy 30 évesen már úton legyen a második gyermekem is egy stabil, szerető közegbe…

- írta Kárpáti Rebeka a bejegyzésében, majd így folytatta:

„Még emésztgetem magamban, hogy pontosan mit és miért “nyomott be” ennyire ez a téma, de az biztos, hogy most dobtam ki a kukába a görcsös ragaszkodást a korábban vágyott élettervem felé és vettem elő egy teljesen új, hófehér papírlapot…” - zárja Instagram-posztját a csinos modell.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek