Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
LOVE

Szerző Doris

Létrehozva: 2024.07.17.

Egyre több a jel: Kárpáti Rebeka kibékülhetett milliárdos szerelmével

Áprilisban a színésznő szakításától volt hangos a hazai sajtó. Ám egyáltalán nem kizárt, hogy Kárpáti Rebeka újra együtt van Lénárd Andrással.

Szépen felbolydult a magyar celebvilág, amikor tavasszal kiderült, hogy Kárpáti Rebeka szakított vőlegényével, aki történetesen a Csíkszeredán született milliárdos, Lénárd András, az egyik sörgyártócég tulajdonosa. 

Kárpáti Rebeka ZSÁKBAMACSKA Tv2 sajtótájékoztató
Egyre több jel mutat arra, hogy Kárpáti Rebeka ismét együtt van a vőlegényével Fotó: Szabolcs László

Mi is történt pontosan? Nos, Rebeka áprilisban a Zsákbamacska sajtótájékoztatójára már úgy érkezett, hogy nem viselte a gyönyörű jegygyűrűjét, ráadásul azt is megjegyezte, hogy a magánéletét firtató kérdésekre nem kíván válaszolni. Ez, lássuk be, nem jelent túl jót.

A színésznőt viszont egy óriási, gyönyörű rózsacsokor várta a bejáratnál, amit feltehetően Lénárd Andrástól kapott. A virág mellé egy bíborvörös borítékba csomagolt üzenet is járt, amit Rebeka direkt nem a sajtótájékoztatón, a kíváncsi szemek előtt bontott ki. Vagyis András nagyon igyekezett, mindent megtett, hogy a feltűnő, szerelmet jelképező ékszer ismét ott csillogjon Rebeka ujján, vagy legalább egy beszélgetésre sor kerüljön, hogy tisztázzák a konfliktust.

Bár sokan már elkönyvelték, hogy Rebeka újra a szinglik táborát erősíti, sőt, a férfiak nagy része dörzsölte is a tenyerét, azóta egyre több jel utal arra, hogy a műsorvezető nem csak a káposztát szereti melegítve.

Egyre gyanúsabb: Kárpáti Rebeka és András kibékülhettek

Július legelején Rebeka fontosnak tartotta megosztani az Instagramon, hogy elutazott, méghozzá Csíkszeredára, ami már csak azért is izgalmas, mert Lénárd András pont ott született. Ez a kommentelők szerint nyilván nem lehet véletlen! Sokan biztosra vették, hogy Rebi az exvőlegénye miatt ruccant ki Csíkszeredára, és talán már a nagy kibékülés is megtörtént.

Nem telt el sok idő, mindössze néhány hét, és a színésznő újabb jelét adta annak, hogy ő és András elásták a csatabárdot. Rebeka ugyanis épp az egyik legjobb barátnőjének a születésnapját ünnepli, és nem máshova vitte el őt, mint medvéket lesni. A kommentelők biztosak benne, hogy a macimustra is Csíkszeredán történik, és Lénárd András keze is alaposan benne van a dologban.

Fotó: Instagram

Vajon tényleg újra egy párt alkot Kárpáti Rebeka és Lénárd András?

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek