Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
FÜLES

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.08.17.

Most leleplezték: ezt a parancsszót vetette oda Meghan Markle Harry hercegnek

A sussexi hercegi pár nemrég érkezett meg Kolumbiába, egy négynapos látogatásra.

Afrika után Dél-Amerika! Kezdetét vette a sussexi hercegi pár, Harry és Meghan Markle négynapos kolumbiai körútja. A királyi családból 2020-ban távozó házaspárt az alelnök, Francia Márquez hívta meg az országba. Harry és Meghan programja igencsak zsúfolt: a programban több vezetővel való találkozás mellett az internetes zaklatással kapcsolatos aggályok megvitatás ára is sor kerül majd. A sussexi hercegi pár korábban már hangot adott annak, hogy számukra ez egy érzékeny téma: a közelmúltban egy közösen adott interjújuk témáját is az internetes bántalmazás elleni harc adta.

Harry herceg, Meghan Markle, Nigéria 2024 május
Megérkezett Kolumbiába Harry herceg és Meghan Markle (Fotó: AFP)

Harry és Meghan a hírek szerint nem sokkal a megérkezésüket követően egy épületből kilépve fogadta az egybegyűltek meleg üdvözletét a fővárosban, Bogotában. Később egy szájról olvasó figyelt fel arra a röpke beszélgetésre, ami a pár tagjai között lezajlott, és amelynek során a sussexi hercegné egy meglehetősen közvetlen parancsot adott ki a férjének.

Kéz

– utasította Meghan Harry-t Nicola Hickling hivatásos szájról olvasó szerint, amire a sussexi herceg azt felelte:

Tessék.

A pár később ellátogatott a bogotai Colegio Cultura Popular gyermekiskolába, ahol az intézmény vezetője, Leonel Umaña Parra és José David, az iskola egyik diákja tárlatvezetést és tájékoztatót tartott nekik. Ottléte alatt Harry azzal szórakoztatta a sokaságot, hogy spanyolul próbált meg számolni, és egy apró információt is megosztott gyermekeiről, az ötéves Archie-ról és a hároméves Lilibetről.

Kisgyerekeim vannak, és nincsenek jelen a közösségi médiában

– közölte a tömeggel a herceg, a Mirror beszámolója szerint

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek