Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
KÜLFÖLD

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.08.14.

Meghan Markle üvöltözve kelt ki magából, nem bírja már elviselni Harryt

A hercegné nem viselte jól az interjút.

Meghan Markle állítólag összeomlott egy kemény interjú után az Egyesült Államokban. Meghannel és Harry herceggel Jane Pauley készített interjút a CBS Sunday Morning in America műsorában. Angela Levin királyi szakértő most megosztotta véleményét erről – azt állítva, hogy a hercegné üvöltött és nagyon bosszús volt az interjú után.

Le prince Harry, duc de Sussex et Meghan Markle, duchesse de Sussex, évoquent leur nouvelle initiative visant à soutenir les familles victimes de harcèlement en ligne dans l'émission "Sunday Morning"
Fotó: Northfoto

Az interjúban Jane Pauley Meghant öngyilkossági gondolatairól kérdezte, ugyanis korábban kiderült, hogy a hercegné korábban ezzel küzdött. Meghan bevallotta, nem számított a kérdésre. Angela azt állította, hogy Meghan ezután távolról sem volt boldog - írja a Mirror.

Miután az interjú véget ért, üvöltözött a producerekkel, nagyon-nagyon bosszús volt, amiért erről kérdezték. Nem szabad ilyet csinálni Meghannel, mert ő szeret irányítani. Ezután persze nem tudta visszatartani dühét

- mondta Angela.

Ugyanúgy, mint az interjúban se, azon kívül sem tudta elviselni, amikor Harry megszólalt. Csúnya szemekkel és szörnyű arckifejezéssel nézett rá, mert nem akarta, hogy beszéljen. Jelenleg nagyon el van veszve... Szerintem nagyon-nagyon rosszul van

- állította Angela, hozzátéve, hogy úgy tűnik, a házaspár nem nagyon bírja már elviselni egymás társaságát.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek