FÜLES

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.06.26.

Újabb örömhírt kaptunk: babát vár a gyönyörű színésznő

A 43 éves színésznő első gyermekével várandós.

A Downton Abbey sztárja, Joanne Froggatt elárulta, hogy első gyermekével terhes. A 43 éves színésznő ma délután az Into Film Awards vörös szőnyegén mutatta meg gömbölyödőpocakját. Mindezt úgy, hogy nem mellesleg hihetetlenül jól nézett ki piros miniruhájában.

A színésznőről csak úgy sugárzott a boldogság, miközben a kamerának pózolt, és nagyon úgy festett, hogy soha nem volt még jobban. Mivel Joanne Froggat nagyon védi a magánéletét, így még nem erősítette meg nyilvánosan, hogy ki az apja születendő babájának - írja a Mirror. 

Joanne Froggatt Golden Globe-díjas angol színpadi, televíziós és filmszínésznő. Legismertebb és kritikailag legsikeresebb alakítása Anna Bates volt a Downton Abbey című brit kosztümös drámasorozat mind a hat évadjában. Színészi játékát 2015-ben a legjobb televíziós női főszereplőnek járó Golden Globe-díjjal honorálták, valamint három alkalommal jelölték Primetime Emmy-díjra legjobb női mellékszereplő (drámasorozat) kategóriában.

A 2016-os Dark Angel című drámasorozatban a sorozatgyilkos Mary Ann Cottont alakította. 2017-tól a Hazug című sorozatban kapott főszerepet.

Joanne Froggatt meg is mutatta gömbölyödő pocakját az Instagram-oldalán: 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek