2 hónapja

"Meghan királynő akart lenni, nem fogta fel, hogy ez nem így működik"

Meghan dolgozni nem akart, csak azt, hogy kiszolgálják.

Katie Nicholl királyi szakértő szerint Meghan Markle nem értette, amikor a királyi család tagja volt, hogy a palota más ütemben működik, és "kulturális összecsapásai" voltak a csapatával. A szakértő új könyvében rántja le a leplet Meghanról, az írónak egykori alkalmazottak öntötték ki a szívüket.

Fotó: AFP

Meghan mindössze két évig volt a királyi család dolgozó tagja, majd Harryvel egyetemben hátat fordítottak a családnak és Amerikába költöztek. A két év alatt azonban Meghannak nem sikerült elsajátítania a szabályokat, azt gondolta, hogy egy herceg feleségeként bármit megtehet.

"Meghan egy dolgozó tagja volt a családnak, de ő a méhkirálynő szeretett volna lenni, nem csinálni semmit, csak amihez kedve van és várni, hogy kiszolgálják. Nem azzal van a baj, hogy hajnalban írt e-maileket a beosztottaknak, hiszen a király pedig este szokott küldeni leveleket. Azzal volt a gond, hogy elvárta, minden azonnal teljesüljön, amit csak kitalált" - nyilatkozta egy korábbi alkalmazottja.

"Azt hiszem, voltak kulturális különbségek, de személyi ellentétek és összeütközések is. Meghan kevés embert kedvelt és még kevesebb emberrel bánt megfelelően. Azt hitte, ő lehet majd a királynő. Sajnos nem jött rá, hogy ez nem így működik".

A The Times írójának, Valentine Low-nak is hasonló képet festettek le az alkalmazottak Meghanról, úgy hívták magukat, hogy a Sussexi túlélők klubja.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!