FÜLES

Szerző Ripost

1 hónapja

Megszólalt a barát, L.L. Juniorra ismét rátalálhatott a szerelem

Már azt is elárulta ki rabolhatta el az ismert zenész szívét.

Szerző Ripost

Egy évvel ezelőtt bombaként robbant a hír, hogy L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga felbontja a házasságát. A két fél mindent megtett annak érdekében, hogy rendezzék a soraikat, de aztán arra jutottak, jobb ha külön utakon folytatják.

L.L. Junior
Fotó: Ripost

Junor kezdetben még törökbálinti luxusotthonát is el akarta adni, de aztán végül a megtartása mellett döntött. Azóta is odavárja két gyönyörű gyermekét, Lacikát és Lilikét. Bár a zenész azt nyilatkozta, élvezi az egyedüllétet, és a szerelem helyett most a gyermekeire és a munkára koncentrál, a Blikk információi szerint: váratlanul mégis rátalálhatott a szerelem. Arról számoltak be, miszerint egyre többször látták együtt a Brenka néven is ismert énekesnőt és Juniort

„Úgy tudom, Junior életében van egy lány, aki iránt érdeklődik, de annyira friss a dolog, hogy még a barátainak sem nagyon mesélt róla” – mondta lapnak a zenész egyik ismerőse.

Ám mindezt, mégis cáfolta Junior, aki túl fiatalnak tartja magához Blankát. Sőt arra is adott magyarázatot, miért látták őket többször is együtt: egy közös új dallal készülnek.

„Valóban nagyon csinos és tehetséges lánynak tartom, de nagyon fiatal hozzám. Csupán munkakapcsolat van közöttünk, egy új dallal készülünk a közönségnek” – tisztázta a helyzetet Junior.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!