FÜLES

Szerző Maca néni

1 hónapja

Figyelem! Keressük Bochkor Gábor egyéjszakás kalandját

A legtöbb híresség nem szívesen vallja be, hogy volt ilyen jellegű kalandja. Gábor nem olyan, mint a legtöbb...

Szerző Maca néni

Bochkor Gábornak ritkán akad el a szava élő adásban, de péntek reggel mégis megtörtént egy igen erős téma kapcsán. Arról esett szó, hogy a Bors napilapnak nyilatkozott  VV Virág, aki néhány napja egy féktelen, de emlékekben szegény bulin összegabalyodott Shane Tusuppal, aki ugye Hosszú Katinka és Szabó Zsófi exe. 

Fotó: Móricz István

A Retro Rádió legendája az év, ha nem az évtized nyilatkozatának nevezte Virág megszólalását, amit éppen ezért most beidézünk és nem csak azért, hogy fokozzuk a feszültséget Bochkor meglepő kinyilatkoztatása előtt. 

"Jé, akkor már értem, hogy miért kérdezi tőlem mindenki, hogy mi volt az a csók? Egyáltalán nem tudom, hogy milyen csókról volt szó…  Sajnos az van, hogy ha elmegyek bulizni, akkor vannak emlékezetkieséseim, nem tudom mi történt az este. Van, hogy a reggeli ébredésnél tele van a kezem karszalagokkal, onnan tudom, hogy hány helyen jártam és hogy hol. Én ilyen vagyok, így bulizok. Az, hogy Shane-nel csókolóztam volna, egyáltalán nincs meg" - nyilatkozta a lapnak Virág, aki végül arra a következtetésre jutott, hogy valóban ő látható a fotón. 

Fotó: Bors

"Ahogy nézem a fotót, kajak úgy néz ki a lány, mint én…. A hajam is ilyen, és az orrom is, van ilyen ruhám… Ezen az oldalamon nincs tetkó és a gádzsinak sincs tetkója, és tetszenek a tetovált, izmos férfiak is, szóval minden egybevág, akár én is lehettem. Olyan ez a lány a képen, mintha az ikertestvérem lenne, de nekem nincs ikertestvérem, szóval lehet, hogy én vagyok" – nevette el magát a szőkeség, majd röviden és tömören jellemezte csókpartnerét. "Shane egyébként jól néz ki, de kattos az agya ahogy hallom. Mondjuk poén, hogy vele csókolóztam, jó lett volna, ha legalább emlékeznék rá!"- zárta le a témát az egykori valóságshow-hős. 

Fotó: Ripost

No, de mért is jött zavarba Bochkor Gábor?

A téma kapcsán felvetődött a kérdés, hogy a stúdióban jelenlévők, kiegészülve Kabát Péterrel, vajon éltek-e már át olyan szituációt, amikor egy buli után ébredve, egy számukra teljesen ismeretlen ember feküdt mellettük? A többség elmismásolta a választ, de Bochkor beleállt és elmesélte, hogy valamikor a távoli múltban részt vett egy Republic koncerten Békés városában és ott bizony beköszöntött az a bizonyos filmszakadás. Gábor következő emléke az volt, hogy ádámkosztümben ébredezik és mellette egy soha korábban nem látott hölgy teszi ugyanígy-ugyanazt. A műsorvezető azt is bevallotta, hogy nem sokat bíbelődött annak kiderítésével, hogy ki a hölgy és hogyan kerültek a fent említett szituációba, inkább menekülőre fogta és még a megyét is elhagyta nagy sietve. A többiek persze próbálták kifaggatni a részletekről, de Gábor épp oly sietve váltott témát, mint ahogyan anno távozott abból a bizonyos ágyból.  

Konklúzió: valahol Békés és/vagy környékén él egy hölgy, aki vagy emlékszik, vagy nem, de intim viszonyba keveredett Bochkor Gáborral. Mi pedig keressük őt!

Szerző Maca néni

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Az olajjal akarnak zsarolni az ukránok

mandiner.hu

Videón Karácsony Gergely főpolgármester hülyét csinált magából

borsonline.hu

Kiderült, ezért vonultak ki rendőrök és nyomozók a Sziget fesztiválra

ripost.hu

Mi ez már megint? Teljesen megőrül az időjárás

mandiner.hu

Poliovírust találtak a londoni szennyvízben, minden gyereket újra beoltanak

borsonline.hu

Kutyával ült a matracon, így fulladt vízbe a kétéves kislány a Balatonnál

ripost.hu

Gömbölyű mellek és brutál popsi, nem szégyenlős az érzéki üzletasszony

ripost.hu

Kitálalt Varga Irén menedzsere: Mindennek vége

ripost.hu

Aggódnak a rajongók Hódi Pameláért

ripost.hu

Gyilkos szódabikarbóna: soha ne dőlj be ennek a kerti trükknek

További cikkek

FÜLES

"A házam elé járkáltatok" - Marics Peti rajongói rászálltak Tóth Andira

FÜLES

Nagyobb baj is lehetett volna: Különös állat okoz bosszúságot a Királyéknál

FÜLES

Galambos Lajos reagált a volt feleségét érintő pletykákra

FÜLES

Meztelen képek? Újabb felháborító kamuhír terjed Balázs Kláriról

FÜLES

Hoppá! Shane Tusup Pap Dorcinak üzent

FÜLES

„A közösségi oldalakról is letiltott minket” – Kitálalt Kulcsár Edináról egy régi barát

FÜLES

Találgatnak a rajongók: babát vár Szegedi Fecsó kedvese?

FÜLES

Aggódnak a rajongók Hódi Pameláért