1 éve

Kóbor János bevallotta: csinos feleség és egy kiskamasz lány tartja fiatalon

A héten ünnepli 78. születésnapját Kóbor János, az Omega együttes frontembere.

A héten ünnepli 78. születésnapját Kóbor János, az Omega együttes frontembere. A zenész nem várja el, hogy ünnepeljék, de mindig jólesik számára, ha a családja és a barátai társaságában lehet.

A tavalyi születésnapját beárnyékolta legjobb barátai, Benkő László és Mihály Tamás elvesztése, de az ideit szerettei próbálták a lehető legjobbra alakítani. Felesége, Zsóka és lányuk, Léna otthon köszöntötte Kóbor Jánost, majd a barátokkal kedvenc éttermükben ünnepeltek tovább.

Szalad az idő: 78 éves Kóbor János
Fotó: Bors – Bánkuti Sándor

„Nem várom el a meglepetéseket és az ajándékokat, de persze a lányok mindig készülnek, aminek örülök, de a legnagyobb ajándék az együtt töltött idő, amiben volt is részünk az elmúlt egy évben. Ennyi jó hozadéka volt legalább a koronavírusnak” – mondta Kóbor János a Blikknek.

Az Omega együttes frontembere az utóbbi években sokat gondolkozott azon, hogy életkorban szülei vagy inkább nagyszülei példáját fogja-e követni. A szülei ugyanis még a nyolcvanéves kort sem érhették meg, nagyszülei viszont a kilencvenhez közelítve is vígan megvoltak. Egy azonban biztos, nagyon hálás a családjáért.

„Utólag is sokat gondolok arra, hogy milyen szerencsés vagyok, hogy sok éve találkoztunk Zsókával, akivel máig szeretetben és harmóniában élünk. Elégedett vagyok az életemmel, arról nem is beszélve, hogy egy ilyen csinos feleség és egy kiskamasz lány milyen fiatalon tartja az embert” – mondta Kóbor János.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!