SZTÁRDZSÚSZ

Kóbor János: A koronavírus rendbe teszi az emberek gondolkodását

Ki gondolná, hogy egy rock and roll sztár hűséges és szeret házasságban élni? Kóbor János erre a legjobb példa.
  • Szerző: angie

Kóbor János, az Omega frontembereként nagy sikereket tudhat maga mögött, nem csoda, hogy a nők is mindig rajongtak érte, ám kiderült, az énekes nem igazán használta ki a lehetőségeket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kóbor János házasság monogámia

Kóbor János mindig is monogám volt (Fotó: Ripost)

Kóbor János a -nak elmondta, az érzelmeket többre tartja és úgy látja, manapság túl felszínesek az emberi kapcsolatok.

„Manapság nem azért ismerkednek össze az emberek, mert valakit szimpatikusnak találnak, legtöbbször minden csak a pénzről szól. Ha valamiért jó ez a vírushelyzet az az, hogy ezt egy kicsit talán majd megváltoztatja. Talán megváltozik az emberek értékítélete és rájönnek, hogy mi az igazán fontos az életben. Rájönnek, hogy a külcsín mellett az érzelmi kötődés sokkal előbbre való” - mondta meggyőződéssel Kóbor János, aki bizonyára tudja, miről beszél, hiszen az idő őt igazolja.

Válása után nem hitte, hogy egyszer még újranősül

„Valószínű, hogy én nagyon monogám voltam egész életemben, hiszen az első házasságom negyven évig tartott és a jelenlegi is lassan tizenötödik éve tart. Szerencsém volt, mert az első feleségemmel teljesen normálisan tudtuk lezárni a kapcsolatot és negyven év az elég szép idő. Rájöttünk, hogy más dolgok fontosak számunkra, és már a fiam is elvégezte akkor az egyetemet. Aztán ismét megtörtént a csoda és idén tizenöt éve vagyunk házasok a feleségemmel” – mondta büszkén Kóbor János

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?