3 éve

Vészhelyzet a forgatáson: Palik László súlyos állapotba került

Drámai pillanatokat élt át a stáb az Exatlon forgatásán.

Rosszul lett Palik László az Exatlon Hungary forgatásán. A műsorvezetőt a helyi stáb személyzete kórházba is akarta vinni, ám a tévés ellenállt, nem akarta, hogy miatta álljon a munka. A megoldást végül az infúzió jelentette, ennek segítségével sikerült Palikot olyan állapotba hozni, hogy tovább forgathasson.

A Blikk információi szerint a kimerültség és a családja érkezése miatt érzett izgatottság is közrejátszott abban, hogy Palik az ájulás szélére került.

„Laci falfehéren érkezett a forgatásra, közel állt az ájuláshoz, szinte azonnal eltűnt a sátrában. Sejthető volt, hogy van valami fennforgás, mert a sátrat egy percen belül körbetekerték pokróccal, hogy senki ne lásson be” – mesélte a lap informátora, aki azonnal tudta, hogy nem sztárallűrről van szó. „Egyértelmű volt, hogy valami egészségi probléma adódott, főleg, amikor a csapatorvos és a mentők vitatkozni kezdtek. Utóbbiak ugyanis azonnal kórházba akarták vinni Lacit, aki viszont huszonöt perc múlva a versenyzők között dirigált.”

Kiderült, Palik túlhajtotta magát, kiszáradt, a vérnyomása a kritikus 65-re esett le, s tényleg pillanatok választották el az ájulástól. Persze, ez nem meglepő, mert amellett, hogy szinte mindennap forgat, aktívan sportol is. A műsorvezető az utazás előtt maga mesélte el a Vasárnapi Blikknek, milyen tempót diktál.

„Benne vagyok egy két éve tartó emberkísérletben. Senkinek nem ajánlom, mert nem feltétlenül okos, de két éve kitaláltam, hogy pihenőnap nélkül edzek” – nyilatkozta akkor Palik, és ezt a ritmust állítólag a Dominikai Köztársaság lélegzetelállító tengerpartján is tartja.

Emellett csak gyümölcsöt és zöldséget eszik, amely sokak szerint nem jelent teljes táplálkozást. Ráadásul, mivel a rosszullétekor már tényleg csak napok választották el attól, hogy újra magához ölelhesse a feleségét, Marsi Anikót, illetve fiait, Vilmost és Vincét, az izgatottság is közrejátszhatott abban, hogy a szervezete jelezze: ideje pihenni.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!