Létrehozva: 2022.10.17.

Ropogós rántott hús olajszag nélkül: többé nem titok a recept

Nem bírod a konyhában a büdös olajszagot? Így készítsd el a rántott húst, nem bánod meg.

Szerző Sors Edina

A hagyományos vasárnapi ebéd sok családban nem is lehet más, csak rántott hús. Szinte mindenki imádja, mert nagyon finom. Készítsd el úgy, hogy a konyhában ne legyen hihetetlenül büdös. Nem kell hogy a  hús bundája olajban süljön. Ezzel a módszerrel is garantáltan finom lesz.

Rántott hús tepsiben

Tender,Schnitzel,With,Fresh,Salad,,Tomatoes,And,French,Fries
Fotó: Shutterstock

Hozzávalók:

  • 8 szelet karaj
  • 2-3 db tojás
  • liszt
  • zsemlemorzsa
  • olívaolaj

Így készítsd el:

Close,Up,Of,Crispy,Weiner,Schnitzel,On,A,Hot,Oven
Fotó: Shutterstock
  1. Klopfold ki a húst, és sózd be, majd hagyd állni egy darabig. Panírozd be utána a megszokott módon.
  2. Tegyél tepsibe sütőpapírt, helyezd rá a hússzeleteket.
  3. Kend meg mindkét oldalukat olívaolajjal, és 100 C fokos sütőben nagyjából 30 perc alatt süsd készre. Sütés közben, ha a hús felső része kezd barnulni, fordítsd át, és a másik oldalát is pirítsd meg.

Jó étvágyat!

 

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek