RETRO RÁDIÓ

Ropogós rántott hús olajszag nélkül: többé nem titok a recept

Sors Edina
Szerző
Sors Edina
Létrehozva2022. 10. 17. 12:50

Nem bírod a konyhában a büdös olajszagot? Így készítsd el a rántott húst, nem bánod meg.

A hagyományos vasárnapi ebéd sok családban nem is lehet más, csak rántott hús. Szinte mindenki imádja, mert nagyon finom. Készítsd el úgy, hogy a konyhában ne legyen hihetetlenül büdös. Nem kell hogy a  hús bundája olajban süljön. Ezzel a módszerrel is garantáltan finom lesz.

Rántott hús tepsiben

Tender,Schnitzel,With,Fresh,Salad,,Tomatoes,And,French,Fries
Fotó: Shutterstock

Hozzávalók:

  • 8 szelet karaj
  • 2-3 db tojás
  • liszt
  • zsemlemorzsa
  • olívaolaj

Így készítsd el:

Close,Up,Of,Crispy,Weiner,Schnitzel,On,A,Hot,Oven
Fotó: Shutterstock
  1. Klopfold ki a húst, és sózd be, majd hagyd állni egy darabig. Panírozd be utána a megszokott módon.
  2. Tegyél tepsibe sütőpapírt, helyezd rá a hússzeleteket.
  3. Kend meg mindkét oldalukat olívaolajjal, és 100 C fokos sütőben nagyjából 30 perc alatt süsd készre. Sütés közben, ha a hús felső része kezd barnulni, fordítsd át, és a másik oldalát is pirítsd meg.

Jó étvágyat!

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.