Ropogós rántott hús olajszag nélkül: többé nem titok a recept
Nem bírod a konyhában a büdös olajszagot? Így készítsd el a rántott húst, nem bánod meg.
A hagyományos vasárnapi ebéd sok családban nem is lehet más, csak rántott hús. Szinte mindenki imádja, mert nagyon finom. Készítsd el úgy, hogy a konyhában ne legyen hihetetlenül büdös. Nem kell hogy a hús bundája olajban süljön. Ezzel a módszerrel is garantáltan finom lesz.
Rántott hús tepsiben

Hozzávalók:
- 8 szelet karaj
- 2-3 db tojás
- liszt
- zsemlemorzsa
- olívaolaj
Így készítsd el:

- Klopfold ki a húst, és sózd be, majd hagyd állni egy darabig. Panírozd be utána a megszokott módon.
- Tegyél tepsibe sütőpapírt, helyezd rá a hússzeleteket.
- Kend meg mindkét oldalukat olívaolajjal, és 100 C fokos sütőben nagyjából 30 perc alatt süsd készre. Sütés közben, ha a hús felső része kezd barnulni, fordítsd át, és a másik oldalát is pirítsd meg.
Jó étvágyat!