tóth gabi
Készíts apró karfiolgolyócskákat vacsorára. Ez a zöldség egészséges és fantasztikusan finom. Az egész család imádni fogja ezt az olasz ízesítésû ételt.
Isteni, diétás vacsora receptet ismerhetsz meg. Gyors, egészséges szuperfinom zöldség falatkák, olaszos ízesítéssel. Egyszerű, mégis különleges.
Hozzávalók:
Így készítsd el:
1. Melegítsd elő a sütőt 230 fokra. A tepsibe rakj sütőpapírt és locsold meg kókuszolajjal.
2. Egy nagy tálba keverd össze a mandula tejet, parmezánt, mandula lisztet, fokhagymát, hagymát, az oregánót, a piros paprikát és 1/2 csésze vizet. Sóval és borssal is ízesítsd. A keverékbe forgasd meg a karfiol virágokat.
3. Helyezd a karfiolokat a sütőbe és 20 percig süsd meg, amíg szép aranybarnára nem sülnek a karfiol virágok.
4. Vedd ki a sütőből a karfiolokat, rakj rájuk egy kevés marinara mártást és a mozzarellát, majd süsd tovább 2-3 percen keresztül.
5. Tálald a finomságot egy tányéron, helyezz rá bazsalikom leveleket, szórd meg piros paprikával. Fogpiszkálóval fogyaszthatod.
Jó étvágyat!