tóth gabi
Íme a bizonyíték, hogy diétázás közben sem kell lemondanod a finomságokról! Ráadásul most igazi csokicsodát mutatunk. Ezután a muffin után tuti, hogy megnyalod mind a tíz ujjad!
Iszonyú finom, omlós muffin alap, étcsokoládés krémsapkával. Nincs olyan ember, aki ellen tudjon állni ennek a cukormentes finomságnak. Ha diétázol, akkor sem kell lemondanod a nassolásról, mert most olyan receptet mutatunk, amiből nem tudsz majd eleget készíteni.
Hozzávalók:
az alaphoz:
a krémhez
1. Melegítsd elő a sütőt 200 fokra és bélelj ki papírral egy muffin sütőt.
2. Az alaphoz valókat keverd gép segítségével egységes masszává és fagylatos kanál segítségével 2/3 részig töltsd meg a kibélelt formákat. 25 perc alatt süsd meg, tűpróbával ellenőrizd, hogy megsült-e.
3. Vízgőz felett olvaszd meg a krémhez valókat és elektromos habverővel jó alaposan keverd össze., majd egy órára tedd hűtőbe, hogy besűrűsödjön.
4. Nyomózsák segítségével minden muffin tetejére tegyél a krémből.