RETRO RÁDIÓ

Diétás csoda: a kókuszos eperfagyi mindent visz

Diétás csoda: a kókuszos eperfagyi mindent visz
Ripost
Szerző
Ripost
Létrehozva2017. 06. 09. 17:00

Még tart az eperszezon, érdemes kiélvezni ezzel a fantasztikus kókuszos eperfagyival! Nincs benne cukor, se adalékanyag, csak az értékes tápanyagok!

A cukrászdai fagyik és a bolti jégkrémek tele vannak cukorral és adalékanyagokkal, ezért csak nagyon mértékkel érdemes őket fogyasztanod – még jobb, ha egyáltalán nem eszel ilyesmit. De a nyár nem telhet el fagyi nélkül, épp ezért mutatjuk meg ennek a finom és egészséges, kókuszos eperfagyinak a receptjét. Semmi adalékanyag, semmi cukor, csak a finom, vitamindús eperszemek és az egészséges zsiradékot tartalmazó kókusztej.

Kókuszos eperfagyi

Hozzávalók:

  • 2 csésze eper
  • 1 1/2 csésze zsíros, konzerv kókusztej
  • 1 csésze light, konzerv kókusztej
  • 1 csésze eritrit
  • Így készítsd el:

    1. Szedd le az eperről a szárát, aprítsd fel, és keverd össze az eritrittel, majd hagyd állni fél órán át.

    2. Add hozzá a kókusztejet, és botmixerrel turmixold simára, majd habverővel keverd habosra.

    3. Öntsd a keveréket egy lapos tálba, fedd le szorosan műanyag fóliával, és tedd a mélyhűtőbe néhány órára vagy egy éjszakára. Jó fagyizást!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.