Létrehozva: 2017.04.17.

Íme egy titkos hozzávaló, amitől sokkal finomabb lesz a főtt tészta

Ez a mai nap legjobb híre: a fõtt tészta egészséges! Így aztán érdemes kihozni belõle a maximumot! Most felfedjük a nagy titkot, hogyan fõzheted a legfinomabbra.

Már több forrásból hallottad, hogy az olaszok étkezési módja milyen egészséges: sok tésztát esznek és rengeteg zöldséget. Végre egy jó hír! Nos, ha már zöld utat kapott a főtt tészta, akkor nézzük, hogyan lehetne még finomabban elkészíteni. Most egy meglepő, de tuti módszert mutatunk a tészta főzéséhez. És ami a legfontosabb, kedvenc ételed só nélkül készül!

Mi kell egy jó olasz tésztához?

  • a kedvenc tésztád, megfőzve
  • paradicsomszósz
  • egy szelet citrom
  • Hogy készítsd el?

    1. Főzz egy jó adag tésztát.

    2. Pakold a tetejére a házilag elkészített, bazsalikommal fűszerezett paradicsomszószt (olaszul: szúgó).

    3. Távolítsd el a citrom magjait, és a levét facsard a tetejére.

    4. Két villa segítségével jól kavard át az összetevőket.

    Kóstold meg, isteni!

    Olyan, mint egy citromos tészta? Ugye, nem? A varázslat abban rejlik, hogy a citrom önmagában ízfokozóként viselkedik. Akárcsak a só, de annak összes káros hatása nélkül. A citrom kihozza a paradicsom savasságát, ezáltal annak íze még intenzívebbé válik. A tésztával is csodát tesz, annak zamatát is felturbózza. Az egész étel sokkal ízletesebb lesz!

    Azért légy mértékletes: nem kell mostantól vacsorára mindig főtt tésztát enned...!

    Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
    Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
    Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
    -

    További cikkek