Létrehozva: 2016.10.27.

Varázslatos hozzávaló, amitől extra ropogós lesz a sült krumpli

A család sült krumplit követel, de te szeretnéd valami újdonsággal meglepni õket. Mutatjuk, hogy az unalmas, petyhüdt zöldséget, hogy tudod ízekben gazdag, ropogós, élvezetes köretté változtatni.

Varázslatos hozzávaló, amitől extra ropogós lesz a sült krumpli

Mi a titkos hozzávaló? Olaj? Vaj? Egyik sem! Most figyelj!

ELKÉSZÍTÉS:

1. Melegítsd elő a sütőt 220 Celsius fokra.

Vékony rétegben önts kacsazsírt egy tepsibe, forrósítsd fel a sütőben.

2. Közben főzd meg a hámozott, darabolt krumplit sós vízben.

3. Csepegtesd le, és alaposan kavargasd át. Ez segít, hogy még ropogósabbra süljön.

4. A leszűrt krumplit tedd a forró zsírba. Magas hőmérsékleten 20 percig hagyd benn a sütőben, hogy jól megpiruljon. Félidőben egyenként fordítsd meg burgonyadarabkákat, és told vissza a sütőbe. Ha már szép aranybarna, akkor kész, hogy elkápráztasd vele a családodat.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek