RETRO RÁDIÓ

Sajtkrém roppanós szalonnakéregben: Ez most a legjobb nasi!

Sajtkrém roppanós szalonnakéregben: Ez most a legjobb nasi!
Molnár Hédi
Szerző
Molnár Hédi
Létrehozva2016. 09. 28. 13:36

Ha valami igazán kívánatos, látványos és finom nasit szeretnél gyorsan az asztalra tenni, ne keress tovább! Ez a zseniális sajtkrém minden képzeletet felülmúl!

Hihetetlen jól néz ki ez az egyszerűen elkészíthető, nagyon finom nassolnivaló, baráti beszélgetésekhez elképzelni sem tudunk jobb választást. A pikánsan ízesített házi keverésű sajtkrémre csábítóan ropogós bunda került: sült bacon szalonnából, durvára tört dióból, friss petrezselyemből.

Véged van, ha megkóstolod, mert nem bírod többé abbahagyni!

Elomlik a szádban a finom sajtkrém, és közben roppannak a szalonna és a dió darabkák, mind mellé pedig a zöldfűszer üde aromája teszi teljessé az élményt... 

Ezt a zseniális kencét ráadásul előre gyorsan el tudod készíteni, később csak elő kell kapnod a hűtőszekrényedből, és máris fogyaszthatod, vagy kápráztathatod vele a vendégeidet.

Ínyenc sajtbomba roppanós kéregben

Hozzávalók:

6 szelet bacon, zsírjára pirítva

1/4 csésze apróra vágott dió

1/4 csésze apróra vágott petrezselyem

40 dkg szobahőmérsékletű olcsó krémsajt (Pl. Camping)

1 csésze reszelt cheddar sajt

1/4 csésze puha kecskesajt, villával áttörve

2 ek. salátadresszing

1 teáskanál Worcestershire szósz

Így készítsd:

1. A bacont közepes méretűre kockázd fel, majd 6-8 perc alatt pirítsd

4. Tedd a masszát hűtőbe legalább 2 órára. majd készíts belőle egy nagy golyót és hempergesd meg az előre elkészített bacon-dió-petrezselyem keverékben.

Sajnos függőséget okoz, olyan finom!

TIPP:

Tálald alacsony szénhidrát tartalmú ropogtatni valóval, pl. Update1 Grissino-val, vagy Rips-szel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.