tóth gabi
Ha valami igazán kívánatos, látványos és finom nasit szeretnél gyorsan az asztalra tenni, ne keress tovább! Ez a zseniális sajtkrém minden képzeletet felülmúl!
Hihetetlen jól néz ki ez az egyszerűen elkészíthető, nagyon finom nassolnivaló, baráti beszélgetésekhez elképzelni sem tudunk jobb választást. A pikánsan ízesített házi keverésű sajtkrémre csábítóan ropogós bunda került: sült bacon szalonnából, durvára tört dióból, friss petrezselyemből.
Véged van, ha megkóstolod, mert nem bírod többé abbahagyni!
Elomlik a szádban a finom sajtkrém, és közben roppannak a szalonna és a dió darabkák, mind mellé pedig a zöldfűszer üde aromája teszi teljessé az élményt...
Ezt a zseniális kencét ráadásul előre gyorsan el tudod készíteni, később csak elő kell kapnod a hűtőszekrényedből, és máris fogyaszthatod, vagy kápráztathatod vele a vendégeidet.
Hozzávalók:
6 szelet bacon, zsírjára pirítva
1/4 csésze apróra vágott dió
1/4 csésze apróra vágott petrezselyem
40 dkg szobahőmérsékletű olcsó krémsajt (Pl. Camping)
1 csésze reszelt cheddar sajt
1/4 csésze puha kecskesajt, villával áttörve
2 ek. salátadresszing
1 teáskanál Worcestershire szósz
Így készítsd:
1. A bacont közepes méretűre kockázd fel, majd 6-8 perc alatt pirítsd
4. Tedd a masszát hűtőbe legalább 2 órára. majd készíts belőle egy nagy golyót és hempergesd meg az előre elkészített bacon-dió-petrezselyem keverékben.
Sajnos függőséget okoz, olyan finom!
TIPP:
Tálald alacsony szénhidrát tartalmú ropogtatni valóval, pl. Update1 Grissino-val, vagy Rips-szel.