tóth gabi
Ezt az egészséges és könnyen elkészíthetõ ételt szinte pillanatok alatt a vacsoraasztalra tudod varázsolni. Lenyûgözõen egyszerû és nagyon finom!
A vöröshagyma az egyik legegészségesebb zöldségünk, amit az év bármely szakában olcsón vehetünk. Nagyon jól illeszkedik minden diétába csekély szénhidráttartalma miatt, nem is beszélve rendkívül jó immunerősítő hatásáról.
Egészséges és könnyen elkészíthető egytálételt mutatunk, amit bármikor el tudsz készíteni.
Hozzávalók:
1. Kisebb hőálló tálat olajozz ki, közben kapcsold be a sütőt 200 fokra.
2. Szeleteld fel a hagymát kb. 1 cm-es karikákra és tedd a kiolajozott tálba, és szórd meg fokhagymasóval és borssal.
3. Az olvasztott vajat öntsd a hagymakarikákra, úgy, hogy mindenhová jusson.
4. Szórd meg cheddar- és mozarella sajttal a hagymát. A legtetejére reszelt parmezán kerüljön.
5. Süsd a 200 fokos sütőben kb. 20 percig. Akkor lesz kész, amikor már aranybarnára sült tetején a sajt.
Melegen tálald, fogyasztás előtt szórd meg friss oregánóval.