tóth gabi
Ha diétás és könnyû vacsorára vágysz, felejtsd el a hizlaló krumplit! Helyette készíts egészséges zöldségekbõl ínycsiklandó és tartalmas köretet!
A sült és párolt zöldségeket, salátákat köretként és főételként is fogyaszthatod. Könnyűek, laktatóak, színesek és egészségek. Egzotikus fűszerezéssel távoli vidékek hangulatát csempészheted az estébe.
Chili szószos, mézes sült sárgarépa.
Édes kukorica saláta. Szalonnát és sajtot is rakhatsz bele.
Fokhagymás-parmezános párolt brokkoli.
Fokhagymás és olívaolajos cékla petrezselyemmel.
Káposztasaláta karibi módra: az édes és savanyú ízek összhangja. A káposzta mellé szeletelj mangót, diót, mandulát. A szószt mustárral, majonézzel, citromlével, fokhagymával készítheted.
Fokhagymás sült padlizsán paradicsommal.
Quinoa saláta szalonnával, gombával és zöldpaprikával.