Ha diétás és könnyû vacsorára vágysz, felejtsd el a hizlaló krumplit! Helyette készíts egészséges zöldségekbõl ínycsiklandó és tartalmas köretet!
A sült és párolt zöldségeket, salátákat köretként és főételként is fogyaszthatod. Könnyűek, laktatóak, színesek és egészségek. Egzotikus fűszerezéssel távoli vidékek hangulatát csempészheted az estébe.
![]()
Chili szószos, mézes sült sárgarépa.
![]()
Édes kukorica saláta. Szalonnát és sajtot is rakhatsz bele.
![]()
Fokhagymás-parmezános párolt brokkoli.
![]()
Fokhagymás és olívaolajos cékla petrezselyemmel.
Káposztasaláta karibi módra: az édes és savanyú ízek összhangja. A káposzta mellé szeletelj mangót, diót, mandulát. A szószt mustárral, majonézzel, citromlével, fokhagymával készítheted.
![]()
Fokhagymás sült padlizsán paradicsommal.
![]()
Quinoa saláta szalonnával, gombával és zöldpaprikával.
