tóth gabi
Pillanatok alatt elkészítheted és még a vércukorszinted sem ugrik meg ettõl az édességtõl. Kell ennél jobb?
A kókuszhabcsók olyan finom édesség, hogy nem fogod tudni abbahagyni. Csak néhány alapanyag szükséges hozzá és még a vércukorszintedet sem emeli meg, ha eszel belőle.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A sütőt melegítsd 180 fokra.
Amíg melegszik a tojásfehérjéket verd kemény habbá, ha egy csipet sót teszel hozzá, biztosan sikerül.
A kókuszlisztet és a kókuszreszeléket keverd össze a meglangyosított mézzel.
Ezután a lisztes keverékhez óvatosan add hozzá a tojásfehérje habot.
Sütőpapírral kibélelt tepsibe kávéskanállal kis halmokban rakd le sorba a masszát.
10 percig kell sütnöd és várd meg, amíg kihűl a sütőben a habcsókod.
Tipp
Tehetsz bele apróra vágott aszalt gyümölcsöt, fahéjat, vaníliát, vagy 86%-os étcsokit is kis darabokra tördelve.