RETRO RÁDIÓ

Diétázol? Akkor chips helyett ezzel mártogass!

Diétázol? Akkor chips helyett ezzel mártogass!
Ripost
Szerző
Ripost
Létrehozva2016. 07. 27. 21:10

A magas energiatartalom mellett az anyagcserét is lassítja a chips, hiszen számtalan adalékanyaggal és ízfokozóval készül. Süss helyette egy egészséges változatot, így ezentúl is bátran ropogtathatsz és mártogathatsz.

A Harvard Egyetem 20 éven át tartó kutatása szerint a legtöbb pluszkilót a burgonyaszirom, vagyis a chips okozza, utána jönnek a cukros üdítők, a dobogó harmadik helyén pedig az édességek állna. Készíts magadnak inkább egészséges ropogtatni valót. Nem hiszed el, mennyire egyszerű!

HOZZÁVALÓK:

  • 1 bögre reszelt parmezán
  • 1 bögre mandulaliszt vagy Update liszt
  • 1 felvert tojás
  • 2 ek olvasztott vaj vagy kókuszzsír
  • 1 tk fokhagyma por

  • ELKÉSZÍTÉS:

    Keverd össze az összes hozzávalót és a tésztát tedd 30 percre a hűtőbe.

    Melegítsd elő a sütőt 180 fokra.

    Egy ujjnyit vegyél ki a tésztából készíts belőle hengert, majd lapítsd el.

    Tedd sütőpapírral kibélelt tepsire és told a sütőbe.

    Süsd 10 percig, míg megbarnul, de félidőben forgasd meg a sajtos rudacskákat, hogy jól átsüljenek.

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.