tóth gabi
A magas energiatartalom mellett az anyagcserét is lassítja a chips, hiszen számtalan adalékanyaggal és ízfokozóval készül. Süss helyette egy egészséges változatot, így ezentúl is bátran ropogtathatsz és mártogathatsz.
A Harvard Egyetem 20 éven át tartó kutatása szerint a legtöbb pluszkilót a burgonyaszirom, vagyis a chips okozza, utána jönnek a cukros üdítők, a dobogó harmadik helyén pedig az édességek állna. Készíts magadnak inkább egészséges ropogtatni valót. Nem hiszed el, mennyire egyszerű!
HOZZÁVALÓK:
ELKÉSZÍTÉS:
Keverd össze az összes hozzávalót és a tésztát tedd 30 percre a hűtőbe.
Melegítsd elő a sütőt 180 fokra.
Egy ujjnyit vegyél ki a tésztából készíts belőle hengert, majd lapítsd el.
Tedd sütőpapírral kibélelt tepsire és told a sütőbe.
Süsd 10 percig, míg megbarnul, de félidőben forgasd meg a sajtos rudacskákat, hogy jól átsüljenek.