Létrehozva: 2016.07.27.

Diétázol? Akkor chips helyett ezzel mártogass!

A magas energiatartalom mellett az anyagcserét is lassítja a chips, hiszen számtalan adalékanyaggal és ízfokozóval készül. Süss helyette egy egészséges változatot, így ezentúl is bátran ropogtathatsz és mártogathatsz.

A Harvard Egyetem 20 éven át tartó kutatása szerint a legtöbb pluszkilót a burgonyaszirom, vagyis a chips okozza, utána jönnek a cukros üdítők, a dobogó harmadik helyén pedig az édességek állna. Készíts magadnak inkább egészséges ropogtatni valót. Nem hiszed el, mennyire egyszerű!

HOZZÁVALÓK:

  • 1 bögre reszelt parmezán
  • 1 bögre mandulaliszt vagy Update liszt
  • 1 felvert tojás
  • 2 ek olvasztott vaj vagy kókuszzsír
  • 1 tk fokhagyma por

  • ELKÉSZÍTÉS:

    Keverd össze az összes hozzávalót és a tésztát tedd 30 percre a hűtőbe.

    Melegítsd elő a sütőt 180 fokra.

    Egy ujjnyit vegyél ki a tésztából készíts belőle hengert, majd lapítsd el.

    Tedd sütőpapírral kibélelt tepsire és told a sütőbe.

    Süsd 10 percig, míg megbarnul, de félidőben forgasd meg a sajtos rudacskákat, hogy jól átsüljenek.

    Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
    Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
    Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
    -

    További cikkek