tóth gabi
Ezt a finomságot a legjobb, ha reggelire eszed! Málnával és chia maggal készült. Energiával telinek érzed magad utána, mégis könnyûnek. Tele van rostokkal, ezért ebédig semmi nasit nem kívánsz.
HOZZÁVALÓK:
ELKÉSZÍTÉS:
1. Turmixolt össze a málnát, az édesítővel
2. 4 pohárba oszd szét a pürét, és tedd hűtőbe. Közben készítsd el a chia pudingot.
3. Öblítsd el a mixer-t, és tedd bele a tejet, vaníliát, datolyát. Turmixold össze, amíg szép sima lesz, majd tedd át egy kis tálkába. Add hozzá a chia magot, és kavard folyamatosan 3 percig.
4. A keveréket hagyd pihenni 5 percig, majd öntsd rá a málnás alapra, egyenlően elosztva a 4 pohárban. Fóliával takard le, és hagyd hűlni reggelig.
5. Reggel, mielőtt felszolgálnád, tégy a tetejére granolát, friss gyümölcsöt.
Tipp!
Ez az egészséges parfé 3 napig is eláll a hűtőben. A friss gyümölcsöt és a granola-t csak evés előtt tedd hozzá!