tóth gabi
Ha egészséges és nem hizlaló nasira vágysz, akkor most figyelj! Mindössze néhány perc alatt, és csupán három összetevõbõl ízletes finomságot készíthetsz. Próbáld ki!
Ez a roppanós sajtfalatka biztosan elnyeri a tetszésedet, hiszen egyszerűen, gyorsan elkészíthető, ráadásul rendkívül egészséges is, és elhízni sem fogsz tőle. Kellemesen fűszeres, ráadásul a fokhagyma és a bazsalikom külön-külön is a támogatja a fogyást. De a sajtroppancs legnagyobb erénye a krumpliból vagy gabonapehelyből készülő hagyományos chipsekhez képest, hogy a sajtban nincs szénhidrát!
Hozzávalók:
- reszelt parmezán vagy más kemény sajt
- fokhagymapor
- apróra vágott bazsalikom
Így készítsd:
- Melegítsd elő a sütőt 180 fokra. Béleld ki sütőpapírral a tepsit, helyezz egy-egy evőkanál parmezán sajtot rá halmokban. Majd nyomkodd kicsit le, hogy kör alakú legyen. Ezután a lapos halmokat szórd meg a fokhagymaporral és a bazsalikommal.
- Rakd be a sütőbe 5 percre vagy addig, amíg a szélei aranybarnák nem lesznek.
Jó étvágyat!