Magyar Péter ámokfutása büdös szavazóktól, nők, nyugdíjasok folyamatos gyalázásáig

POLITIK
Létrehozva: 2016.04.08.

Így készíts mozzarella sajtot cukkiniből!

Igen, sajtot cukkinibõl! Finomabb és egészségesebb, mint a tejbõl készült társa. Elkészíteni pedig egyszerûbb, mint gondolnád!

Szerző Ripost

Bámulatos átváltozáson megy keresztül a cukkini, amikor sajt készül belőle. Ez a metamorfózis egy teljesen új dimenzióba  repíti ezt a sokoldalú zöldséget és a végeredmény egy fantasztikusan finom, lágy sajt, adalék és tartósítószer mentes, csupa egészséges összetevőkből.

Nem csak laktózérzékenyeknek! Az allergiaszezon előtt mindenkinek érdemes csökkenteni a tejtermékek fogyasztását!

 

Cukkinisajt

Hozzávalók:

25 dkg cukkini

200 ml kókusztejszín

2 evőkanál kókuszzsír

2 evőkanál útifűmaghéj

1 evőkanál almaecet

1 evőkanál citromlé

só ízlés szerint

 

Így készítsd:

1. Hámozd meg a cukkinit és párold puhára.

2. Tedd a párolt cukkini darabokat és az összes hozzávalóz egy mixerbe és turmixold simára.

3. Simítsd folpackkal bélelt formába a cukkinis krémet, majd tedd fél napra a hűtőszekrénybe.

Ötletek:

  • Keverhetsz hozzá zöld fűszernövényeket, fekete, vagy színes borsot.
  • Ha nincs útifűmaghéjad, készítheted zselatinból is.
  • A zselatin, vagy útifűmaghéj adagjának emelésével keményebb, reszelhető állagot érsz el.
  • Az elkészült sajtot teheted salátába, pizzára, melegszendvicsre olvasztva, de magában is fogyaszthatod!
  •  

     

     

    Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
    Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
    Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
    -

    További cikkek